SIN SILVESTERA STALONEA PREMINUO U 36 GODINI: Glumac tek sada progovorio o tome, JEZA DA TE UHVATI!
Silvester Stalone, Foto: Printscreen/youtube

PORODIČNA TRAGEDIJA

SIN SILVESTERA STALONEA PREMINUO U 36 GODINI: Glumac tek sada progovorio o tome, JEZA DA TE UHVATI!

Glumac Silvester Stalone je sada prvi put progovorio o porodičnoj tragediji

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Silvester Stalone nedavno je započeo svoj porodični rijaliti program u kojem je otvoreno prikazao kako izgleda život njegove porodice - supruge Dženifer Flavin i tri ćerke.

Sada je izašao i dokumentarac o njegovom životu pod nazivom "Sly" u kojem je prvi put govorio o porodičnoj tragediji, odnosno smrti svog prvog sina. On je 2012. godine izgubio sina Sejdža Stalonea koji je umro u 36. godini. Sejdž Stalone umro je od srčane bolesti izazvane aterosklerozom, iako su prvi izveštaji nagoveštavali da je tragedija bila povezana sa drogom.

Stalone je retko pričao o ovoj tragediji. Sa sinom je glumio u petom delu filma o čuvenom Rokiju, rekao je da se njegov odnos sa sinom nije mnogo razlikovao od onoga na filmskom platnu.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

"Pokušavam da izdvojim nešto što bih zapravo voleo da sam uradio u stvarnom životu, ali nisam to mogao da uradim. I tako bih prilično često to radio teatralno, magično. Mnogo toga je istinito. Nažalost, kad stavite stvari ispred svoje porodice, posledice su prilično radikalne i razorne", ispričao je glumac u dokumentarcu "Sly", a zato vreme prikazivale su se slike njega i sina sa premijere pomenutog filma.

1 / 3 Foto: AP/ Alessandra Tarantino

Nastavio je: "Postoji rečenica u filmu: 'Tako mi je drago što se rodio jer sada mogu da živim kroz tvoje oči'. Mislim da je to ono što očevi traže od svoje dece. To je produžetak, delić besmrtnosti. Sve dok je dete živo, tvoje sećanje će uvek biti živo, da si učinio nešto dobro. Mislim, nadaš se tome".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.