OVO JE BILA JEDINA ŽELJA METJUA PERIJA DOK JE SNIMAO "PRIJATELJE": Anegdote iz KARIJERE su tu, pamtiće se još DUGO
Prijatelji, Foto: Printscreen: Instagram/mleblanc

INTERESANTNO

OVO JE BILA JEDINA ŽELJA METJUA PERIJA DOK JE SNIMAO "PRIJATELJE": Anegdote iz KARIJERE su tu, pamtiće se još DUGO

Detalji iz života Metjua Perija ne prestaju da intrigiraju javnost ni dan danas!

Objavljeno:

Pokojni glumac Metju Peri u svojim memoarima "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" ispričao kako je uoči snimanja poslednje epizode Prijatelja tražio uslugu od kreatorke serije Marte Kofman, koja mu je značila mnogo.

"Pre te poslednje epizode, odveo sam Martu Kofman na jednu stranu. 'Nikog drugog neće biti briga za ovo osim mene', rekao sam. ‘Onda, mogu li dobiti zadnju rečenicu?’ Zato, dok svi budemo izlazili iz stana, a Rejčel predloži poslednju kafu, moram da spustim 'zavesu' na Prijatelje", prisetio se.

Kofman mu je ispunila želju, a gledaoci su u poslednjoj sceni serije 2004. godine posmatrali kako se Monika i Čendler sa svojim blizancima sele iz svog stana u predgrađe.

1 / 7 Foto: David AcostaImage Press Agency BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Šest prijatelja ostavlja svoje ključeve na pultu, a Rejčel upita par moraju li odmah da se presele, na šta Monika kaže da imaju malo vremena. Rejčel zatim pita ekipu hoće li da popiju kafu, na što joj Čendler odgovara: "Naravno, gde?" a upravo tom je, poslednjom rečenicom u seriji, uspeo da nasmeje kolege, ali i gledaoce koji su se opraštali od kultne serije.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.