JOŠ SE NIJE NI ZVANIČNO RAZVELA, A VEĆ LJUBI BOGATOG ARISTOKRATU: Nasred ulice razmenjuju NEŽNOSTI, akcija!
Sofi Tarner i Peregrin Pirson, Foto: Instagram printscreen/sophiet

macan

JOŠ SE NIJE NI ZVANIČNO RAZVELA, A VEĆ LJUBI BOGATOG ARISTOKRATU: Nasred ulice razmenjuju NEŽNOSTI, akcija!

Sofi Tarner uhvaćena kako se ljubi sa Peregrinom Prisonom

Objavljeno:

Sofi Tarner uhvaćena je u poprilično strastvenom poljupcu s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrinom Pirsonom u subotu u Parizu, samo mesec dana otkako je njen bivši suprug Džo Džonas podneo zahtev za razvod.

Dok je 27-godišnja zvezda "Igre prestola" uživala s 29-godišnjim aristokratom, Džo je u utorak izveo njihovu decu na obilazak komšiluka povodom Noći veštica u Njujorku.

Na fotografiji koju je objavio The Sun, Sofi ljubi Peregrina, koji je nedavno okončao vezu s unukom kralja Čarlsa. Peregrin, koji je naslednik 4. vikonta Kaudreja i čije se porodično bogatstvo procenjuje na 224 miliona funti, razišao se od manekenke princeze Grčke i Danske Marije-Olimpije (27) u septembru.

Nije se ni pošteno razvela, a već je našla novog dečka
Nije se ni pošteno razvela, a već je našla novog dečkafoto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Novi par uživao je u romantičnom druženju u javnosti, pre nego što su se odvezli svako u svom automobilu s vozačima, a kasnije su se ponovo sastali na gradskom stadionu Stade de France, gde je Sofi otkrila trofej.

Prema pisanju The Suna, jedan posmatrač je ispričao: "Stigli su zajedno na mesto preuzimanja vozača izvan kolovoza. Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta, čavrljali i puno se smejali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli".

Peregrin se u međuvremenu sam vratio u svoj pet miliona funti vredan posed u Čelsiju.

Dok se očito čini da je Sofi krenula dalje, Džo je kod kuće obavljao očinske dužnosti, pa je 34-godišnji muzičar snimljen kako se šeta Vest Vilidžom u Njujorku odeven kao princ dok gura svoju decu u kolicima za princezu. Njihove ćerke, 3-godišnju Vilu i 15 meseci staru Delfinu ukrcao u dečja kolica koja su bila ukrašena ružičastim i zlatnim kolicima. Činilo se da je Džo dobro raspoložen jer je uživao u kvalitetnom vremenu s decom i stvarao posebne uspomene za Vilu i Delfinu.

Glumica ne gubi vreme, svi govore koliko su lep par
Glumica ne gubi vreme, svi govore koliko su lep parfoto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Sve ovo se odvilo nakon što je Džo nedavno postigao sporazum o privremenom starateljstvu sa Sofi, nakon njihovog razlaza. Bivši par dao je zajedničku izjavu u kojoj najavljuju svoj novi dogovor nakon što su prošle nedelje prošli kroz medijaciju usred njihove brutalne brakorazvodne borbe.

Daily Mail je prethodno dobio sudska dokumenta koja otkrivaju novi dogovor o starateljstvu koji će svakom roditelju omogućiti dve nedelje sa ćerkama, a devojčice će putovati na potezu SAD i Velika Britanija.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/sophiet

"Nakon produktivnog i uspešnog posredovanja, složili smo se da će deca podjednako provoditi vreme u domovima punim ljubavi i u SAD i u Velikoj Britaniji. Radujemo se što ćemo biti sjajni roditelji", rekli su Džo i Sofi u zajedničkoj izjavi.

Dok će Džonas devojčice povesti na turneju sa svojim bendom The Jonas Brothers, Tarner će s njima provesti Božić u Velikoj Britaniji okružena svojom porodicom.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.