NAKON TOLIKO DECENIJA KARIJERE NA VIDELO ISPLIVALA OVA ISTINA: Veliko PRIZNANJE žene koja je pomerala granice
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Cher

malo ko zna

NAKON TOLIKO DECENIJA KARIJERE NA VIDELO ISPLIVALA OVA ISTINA: Veliko PRIZNANJE žene koja je pomerala granice

Pevačica ističe da je uvek pravila greške kada su u pitanju pesme za koje je mislila da će biti hitovi, a pored toga imala je još jedno priznanje

Objavljeno:

Ako vam se ikada desi da se družite sa Šer, nemojte puštati njenu muziku da ide u pozadini. Kako je u nedavnom intervjuu legendarna pevačica ispričala, ona nije veliki fan svoje muzike, a čak i ne voli svoj glas.

Pevačica je priznala i da je često imala pogrešne procene oko toga šta će biti hit, a šta ne.

- Snimila sam toliko albuma, a za one za koje sam mislila da su dobri i da je to album kakav želim da bude, oni nisu bili hitovi. A onda oni oko kojih i nisam bila uzbuđena postanu hit - ističe Šer, koja je nedavno snimila album "Christmas":

- Sviđa mi se ovaj album. Nisam baš fan Šer, ali mi se svidelo da radim na njemu. Kada ga slušam, mislim da je sve ispalo kako treba.

Šer je potom priznala šta je to što joj najviše smeta.

- Nikad nisam preterano volela svoj glas. Da sam imala izbor, verovatno bi bio drugačiji. Ali, nisam. Imam glas kao moja majka - priča pevačica za "Paper".

Kako je objasnila, smatra da peva čudno i da joj se neki "ukrasi" koje ima nikako ne dopadaju.

- Moj glas ne zvuči ni kao muški ni kao ženski. Negde sam između. Imam čudan stil. Radim ono što i svi kad ne mogu da pogodim notu - ne izgovaram R. Pretpostavljam da su neki suglasnici teži za pevanje, pa moraju da ostanu na otvorenom - kaže Šer.

Naravno, njeni fanovi se verovatno ne bi složili sa njom, s obzirom na to da je tokom karijere uspela da joj čak 33 hita budu na "Billboard Hot 100" listi. Međutim, ni tolike decenije uspešne karijere nisu uspele da joj promene mišljenje.

- Nikad ga nisam volela. Mislim, čini se da ga ljudi vole i ja sam presrećna zbog toga, ali ga ne bih izabrala. Sviđa mi se kako moja majka zvuči i to je definitivno njen glas. Njen je nežniji, moj je jači, drugačiji, ali isti - istakla je muzička zvezda.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.