OTAC JE TERAO DA RADI OVE STVARI, BIO JE ALKOHOLIČAR: Pevačica NEĆE DA ĆUTI, imaće sve napismeno!
Britni Spirs, Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

memoari

OTAC JE TERAO DA RADI OVE STVARI, BIO JE ALKOHOLIČAR: Pevačica NEĆE DA ĆUTI, imaće sve napismeno!

Muzička zvezda je svog oca opisala "zlim, apatičnim i hladnim", a omalovažavanje s njegove strane se nastavilo i u 30-ima

Objavljeno: 10:33h

Pevačica Britni Spirs (41) uskoro će izdati svoje prve memoare pod nazivom "Žena u meni" u kojima će otkriti do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života.

Nakon što je najavljeno da u njima piše o tome da je abortirala dete Džastina Timberlejka, kao i da je otkrila zbog čega se ošišala na ćelavo, sada je ispričala detalje o svom ocu Džejmiju Spirsu (71).

Muzička zvezda je svog oca opisala "zlim, apatičnim i hladnim", a omalovažavanje s njegove strane se nastavilo i u 30-ima. Govorio joj je da je "debela", a morala je da radi iako to nije htela, samo zato što je bila pod njegovim starateljstvom 13 godina.

1 / 4 Foto: Profimedia

Njen otac je pio do te mere da nije više mogao da razmišlja, što je bio jedan od razloga zašto se bojala da uđe u automobil s njim.

- Tata je pio sve dok nije mogao da razmišlja. Nestajao je iz kuće na nekoliko dana. A kad je bio pijan, postao bi jako zao - deo je odlomka iz knjige.

Njegov alkoholizam je navela kao razlog propasti njegovih poslova i na kraju i bankrota.

- Stres zbog nedostatka novca bio je pojačan haosom izazvanim tatinim ekstremnim promenama raspoloženja. Posebno me bilo strah ući s njim u auto jer je znao pričati sam sa sobom dok je vozio. Nisam ni razumela šta je govorio. Činilo se da je u svom svetu - napisala je Britni.

Objasnila je i kako smatra da je probleme s alkoholom razvio zbog njegovog oca Džuna Spirsa, koji ga je često zlostavljao.

- Ali u to vreme nisam imala pojma zašto je bio tako strog prema nama i zašto ništa što smo učinili nije izgledalo dovoljno dobro u njegovim očima. Meni je najtužnije bilo to što sam oduvek samo želela oca koji me voli baš onakvu kakva jesam, nekoga ko bi rekao: 'Volim te, tačka. Ti možeš sve. Voleo bih te zauvek bezuslovno" - napisala je, prenosi "24.hr".

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.