POZNATO KO JE MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN ZA TUPAKOVO UBISTVO: Evo šta piše na Vikipediji o njemu
Tupak Šakur, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nova saznanja

POZNATO KO JE MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN ZA TUPAKOVO UBISTVO: Evo šta piše na Vikipediji o njemu

Nije krio da je član bande i da je bio prisutan kada je ubijen slavni reper Tupak Šakur

Objavljeno:

Policija Las Vegasa uhapsila je danas muškarca koji ima veze sa ubistvom jednog od najboljih repera svih vremena Tupaka Šakura.

U pitanju je Duan Dejvis, koji je tokom godina otvoreno pričao o tome da je bio prisutan kada je reper ranjen četiri puta. Duan "Kif’D" Dejvis je pripadnik kalifornijske bande poznate kao South side Compton Crips koji ima stranicu na Vikipediji na kojoj pored imena, umesto zanimanja piše da je gangster, a kasnije u tekstu i da je umešan u ubistvo Tupaka Šakura.

Devedesetih godina prošlog veka se družio sa P Didijem, a tvrdio je i da je Didi ponudio milion dolara onome ko "skloni" Tupaka i Suge Knighta i da je to rezultiralo ubistvom jednog od najpoznatijih repera na svetu 1996. godine.

Policija Las Vegasa uhapsila je danas muškarca koji ima veze sa ubistvom jednog od najboljih repera svih vremena Tupaka Šakura.
Policija Las Vegasa uhapsila je danas muškarca koji ima veze sa ubistvom jednog od najboljih repera svih vremena Tupaka Šakura.foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Detektiv Tim Brenan iz Komptona u Kaliforniji je navodno za ubistvo Tupaka Šakura sumnjičio Dejvisa i njegovog nećaka Orlanda Andersona kao osumnjičene.

Anderson je kasnije upucan u obračunu bandi 1998. godine, a policija je danas, 27 godina nakon ubistva Tupaka Šakura, privela Dejvisa.

Dejvisov nećak Anderson je 7. septembra, kada je upucan Tupak Šakur, ušao u raspravu sa reperom koja je rezultirala tučom. Tri sata kasnije Šakur je upucan. Detektiv Leri Spinosa koji je radio na slučaju je tada rekao da "Orlando Anderson za sada nije osumnjičeni u ubistvu Tupaka Šakura", ali je kasnije, tokom istrage, bio osumnjičen zajedno sa svojim ujakom Dejvisom.

Detektiv Tim Brenan iz Komptona u Kaliforniji je navodno za ubistvo Tupaka Šakura sumnjičio Dejvisa
Detektiv Tim Brenan iz Komptona u Kaliforniji je navodno za ubistvo Tupaka Šakura sumnjičio Dejvisafoto: YOUTUBE/SCREENSHOT/DJVLAD

U to vreme su kružile priče da se Anderson hvalio da je upucao repera, što je kasnije demantovao u VIBE magazinu. Pripadnik obezbeđenja Tupaka Šakura je nakon pucnjave rekao policiji da je bio jedan ili više napadača.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.