IMA 36 GODINA I JOŠ UVEK JE NEVINA: Sa muškarcem će ići u KREVET samo pod OVIM uslovom!
Sonali Čandra, Foto: printscreen/tiktok latv latina

jel moguće?

IMA 36 GODINA I JOŠ UVEK JE NEVINA: Sa muškarcem će ići u KREVET samo pod OVIM uslovom!

Sonali Čandra još uvek nije spavala sa muškarcem

Objavljeno:

Američka komičarka Sonali Čandra (36) progovorila je o dubokoj intimi i svojim odlukama o ljubavnom životu, a zbog kojih je imala brojna neprijatna iskustva.

Naime, ona je nevina i do sada nije imala odnose sa muškarcima.

Sonali je odrasla u konzervativnoj porodici, gde su se intimni odnosi smatrali svetim činom između partnera. Poljubila je samo 9 muškaraca u svom životu i veoma je ponosna na to kako je očuvala svoju intimu.

Međutim, kako se bliži četrdesetoj, čak i članovi njene porodice vrše pritisak na nju da stupi u se*sualne odnose sa muškarcima.

- Prvi put sam momku rekla da sam još uvek nevina kada sam imala 26 godina. On, koji je bio moj prvi poljubac, moja prva prava veza, šokirao se kada sam mu ovo rekla. Spuštene vilice me pitao hoću li zauvek ostati devica - počela je Sonali ispovest za Truly TV.

@latv_latina

Indian American dancer, model, and comedian Sonali Chandra is a 35-year-old virgin, which she first revealed on “The Dr. Phil Show,” who is sharing her dating experiences, her take on Indian culture, norms and expectations, and her thoughts on the societal pressures of sex! ✨?

♬ original sound - LATV LATINA

Iako je veza delovala idilično, ovo priznanje uticalo je da on posle nekoliko meseci prosto nestane iz njenog života.

Ovakve situacije kao da su se ponavljale iznova. Počela je da se emotivno zatvara i da misli kako momci žele da je iskoriste samo za se*s.

- Smatram se*s svetim i posebnim činom. Zapravo, ne volim ni reč se*s više volim vođenje ljubavi. Biću spremna kad dobijem prsten od onog pravog. Kad god bi me neki tip ignorisao, prolazila sam kroz emotivni rolerkoster. To mi para srce i tjera me da mislim da momci misle da sam dobra samo za vrele akcije u krevetu - rekla je komičarka.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.