VODITELJKA UKOPALA GOSTA SA PITANJEM: Pevač NIJE znao gde se nalazi, PA OVO JE BLAM VEKA!
Bobi Altof, Foto: Youtube printscreen/She Loves Entertainment

jako neprijatno!

VODITELJKA UKOPALA GOSTA SA PITANJEM: Pevač NIJE znao gde se nalazi, PA OVO JE BLAM VEKA!

Bobi Altof je nesvakidašnja voditeljka podkasta. Ovakvu pojavu još nismo sretali...

Objavljeno:

Danas ima toliko podkasta na internetu da gotovo nismo sigurni zašto bi se neko odlučio da pokrene novi. Osim ako taj neko nije Bobi Altof, 26-godišnja Amerikanka koji je od početka planirala da odbaci sve ustaljene norme pristojnog razgovora i ponašanja pred kamerama.

Ona je do pre nekoliko nedelja bila potpuno nepoznata široj javnosti, a onda je internetom počeo da se širi snimak na kome intervjuiše repera Drejka u krevetu hotelske sobe.

Nije mu postavila nijedno od standardnih pitanja, poput toga kako dobija inspiraciju za nove pesme ili koji će koncert pamtiti do kraja života. Umesto toga, pitala ga je veoma monotonim glasom, sa prilično nezainteresovanim izrazom lica, o stvarima poput toga da li je trenutno samac jer je već bio sa svakom ženom u Holivudu, koliko novca ima na svom bankovnom računu i nije imala problema da mu prizna da nema pojma ko su umetnici na koje se on u razgovoru poziva.

Ceo podkast je neverovatno neprijatan za gledanje, jer retko imate priliku da gledate zvezdu holivudske A-liste koja mora da opravdava sve što nekome kaže, a sa druge strane, to je neverovatno zabavno.

Gledajući ga, na primer, kako pokušava da objasni zašto ne koristi svoje pravo ime (Aubrei, op.a), što joj zvuči veoma smešno, ili kako ga ismejava zbog pogrešnog izgovaranja određenih reči, na trenutak zaboravite da je reč o jednoj od najvećih muzičkih zvezda na planeti svetu.

I dok se ceo svet pitao kako je nepoznata žena uspela da uhvati Drejka u prvoj epizodi svog The Realli Good Podcast-a, ona je otkrila da je bilo jednostavno – poslala mu je DM, a on je pristao. Od tada je Althoff ugostio, između ostalih, milijardera Marka Kubana, košarkaša Šakila O'Nila i repera Tajga (kojeg joj je Drejk prethodno objasnio), nastavljajući svoj nespretan stil vođenja provokativnim pitanjima i čudnim pogledima, a zaštitni znak podkasta je da se uvek beleži na drugom, prilično slučajnom mestu.

Međutim, zanimljivo je napomenuti da se danas na njenom jutjub kanalu ne može pogledati samo epizoda sa Drejkom, zbog čega neki spekulišu da je posle bilo nesuglasica među njima.

Pre nego što je postala viralna senzacija, bila je relativno poznata i na TikToku, gde je postavljala šaljive video snimke vezane za njene trudnoće, a zatim i razne druge teme.

Naime, ona je udata za programera Korija Altofa i zajedno imaju dve ćerke, koje ona naziva Ričard i Konkret kako bi zaštitila svoj identitet. Otkako je postala poznata, pojavila se u brojnim TV emisijama i otkrila da je nezgodna Bobi koja vodi podkaste samo njen poslovni/komičarski alter-ego, dok je u stvarnom životu daleko ljubaznija i vedrija.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.