OVA BAKA IMA 73 GODINE, A NE PROPUŠTA ŽURKE NA IBICI: Izgleda kao DEVOJČICA, frajeri se OPASNO lože na nju
Lejn Zekis, Foto: Tiktok printscreen/honest_aging

živi ga!

OVA BAKA IMA 73 GODINE, A NE PROPUŠTA ŽURKE NA IBICI: Izgleda kao DEVOJČICA, frajeri se OPASNO lože na nju

Njene snimke svi gledaju u neverici, posebno one u bikinijima

Objavljeno: 00:01h

Neki čekaju penziju kako bi se najzad ustalili kod kuće i naodmarali, smatrajući da su ušli u najmirniji period života. Međutim, tu je i ona druga polovina, koja smatra da su godine samo broj.

Lejn Zekis ima 73 godine i smatra da je život tek pred njom. Ona ne planira da ostatak života provede u banjama čitajući knjige, kao što mnoge gospođe njenih godina rade.

Lejn i dalje posećuje lude žurke na Ibici. Ona je proputovala svet i došla je do zaključka da su ipak na Ibici žurke nezaboravne i najbolje. Ova dama se opremila garderobom koja je prikladna za ludi noćni ples, koji na ovim mestima uglavnom počinju daleko iza ponoći, a traje do ranih jutarnjih sati.

- Evo me na Ibici. Upravo sam se smestila u jednu od njihovih luksuznih vila. Kao što vidite, snimam se u toaletu, zato što nema nikoga sa mnom ko bi me mogao snimiti, ali ne odustajem od video snimaka koje ću nastaviti da objavljujem na Tik-toku - rekla je ova gospođa na snimku.

Lejn ima dugu ravnu kosu srebrnkaste boje, a budući da je pošla na plažu, obukla je jednodelni mrežasti beli kupaći kostim. U donjem delu je samo svezala preko kukova belu maramu i dobila je efekat mini suknje.

Sledeći snimak koji je usledio od ove dame je onaj na kome je u beloj providnoj maksi haljini dugih rukava koja ima cela leđa otvorena. Zekisova ispod ove unikatne haljine ima crni bikini, dok se sunča po najpopularnijim plažama letovališta.

- Imam 73 godine i dalje uživam i izlazim po najboljim mestima - stoji u opisu ove objave.

@honest_aging Calabassa Beach Club! @73 still hanging with tge best if them #vacationmode #aging #ibiza #calabassabeachclub #fashionover40 ♬ Club Music - Bobby Cole

Mnogi su se najviše oduševili kada su videli Lejn koja se usnimila kako je stigla u hotel u Barseloni. Ona je za skoro mesec dana boravka u Barseloni ponela jedan crni sportski ranac i omanju crnu torbu sa točkićima.

- Odmor na Ibici i u Barseloni! Učinite sve ovo dok možete! Kreće vreme za zabavu! - napisala je ona.

Lejni prati na Tik-toku 20.000 ljudi, a mnogi njeni snimci imaju na milione pregleda.

@honest_aging Vacation with me Barcelona + Ibiza ! Do it while you can! Party time 4 this 73 year old. Jeans Blue Marine, Belt Bag YSL, Sneakers MCM, Backpack LuLu Lemon #vacation #aging #packing #vacationwithme ♬ Vacation - Freddy Kalas

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.