RAZVODI SE POZNATI GLUMAČKI PAR NAKON 27 GODINA BRAKA: Svi u NEVERICI nakon NJIHOVE ODLUKE, ovo su svi detalji
Debora Li Furnes i Hju Džekman, Foto: Printscreen:instagram/thehughjackman

šok

RAZVODI SE POZNATI GLUMAČKI PAR NAKON 27 GODINA BRAKA: Svi u NEVERICI nakon NJIHOVE ODLUKE, ovo su svi detalji

Debori je sudbonosno „da" izgovorio u aprilu 1996, u jednoj crkvi nadomak Melburna

Objavljeno:

Glumački par Debora Li Furnes i Hju Džekman rešili su da se rastanu posle skoro pune tri decenije braka. Venčali su se u aprilu 1996, u jednoj crkvi nadomak Melburna i imaju dvoje dece, ćerku Avu (18) i sina Oskara (23).

Sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili posle manje od godinu dana zabavaljanja, a s javnošću su dugo bili oštru bitku - jer su glumca prilično osuđivali što je s toliko starijom ženom. Njima, međutim, razlika od 13 godina nimalo nije smetala.

- Blagoslov je provesti skoro tri decenije s nekim u divnom braku, punom ljubavi. Naš put se sada, međutim, menja. Rešili smo da svako nastavi svojim - piše u saopštenju za „People", u kom je par nastavio o tome da im je porodica svakako na prvom mestu, te su i zamolili za malo vremena i poštovanja privatnosti, dok ne srede čitavu situaciju.

Podsetimo, Hju je za njihovu 25. godišnjicu braka mnoge oborio sa nogu porukom koju je napisao za Deboru. Ni jedno ni dugo nikad nisu propustili priliku da istaknu svoju veliku ljubav, čak i pred onima koji su ih obasipali oprečnim komentarima.

- Biti u braku s Deb je ravno disanju, toliko je prirodno. Otkad smo se sreli, znao sam da nam je suđeno da budemo zajedno. A tokom svih ovih godina, ljubav je samo rasla... Zauvek sam ti zahvalan na njoj, životu i porodici koju smo stvorili zajedno. Volim te svim srcem - napisao je onda, između ostalog, on.

Šta ih je tačno nateralo da udruženim snagama reše da se rastanu - tek će vreme pokazati, napominju strani mediji. Uzimajući u obzir da su posle tolike ljubavi izdali zajedničko saopštenje akonto svega, veruje se da nije bilo „treće osobe u igri", prema daljim napisima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.