NAJNOVIJA VEST: Pokrenuta istraga protiv Kanje Vesta
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STRAŠNO

NAJNOVIJA VEST: Pokrenuta istraga protiv Kanje Vesta

Nedavno su ih fotografi uhvatili u kompromitujućem trenutku

Objavljeno: 11:15h

Italijanska policija pokrenula je istragu protiv repera Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Cenzori, nakon što su u "neprimerenom izdanju paradirali Venecijom".

Nedavno su ih fotografi uhvatili u kompromitujućem trenutku, kada je muzičar pokazao zadnjicu dok su se vozili na brodu kroz venecijanske kanale.

Iako je to bilo sasvim slučajno, pošto su mu prilikom saginjanja spale pantalone, reperu i njegovoj ženi doživotno je zabranjena vožnja na tom brodu.

- Bez imalo sumnje, ono što smo videli kod para je nedostatak poštovanja prema Veneciji, koja je najčarobniji grad na svetu - rekla je savetnica za javnu sigurnost Elizabeta Pesce.

Nedavno su ih fotografi uhvatili u kompromitujućem trenutku
Nedavno su ih fotografi uhvatili u kompromitujućem trenutkufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Postoje standardi pristojnosti i ponašanja na javnom mestu kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje se strogo kažnjava - rekli su iz policije za DailyMail.

Dodali su da su fotografije repera i supruge obišle ceo svet i da su uspeli da pronađu vozača broda, te će i on dati iskaz. Takođe, kontaktirali su i fotografa koji će im morati predati sve materijale kao dokaz.

- Primili smo pritužbe od ljudi koji su tome svedočili. Prekršaj koji se istražuje protivi se pristojnosti na javnom mestu i kažnjava se administrativnom kaznom. Ako lokalni tužilac odluči da podigne optužnicu, obavestićemo ih putem ambasade - dodali su.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, vlasti u Veneciji paru su već izdale više kazni, od onih za piknike na otvorenom do kupanja u kanalima. Izvor blizak gradonačelniku Venecije, Luiđiju Brugnaru, kritikovao ih je zbog "spektakla" koji su izazvali i nada se da će im tužilac izreći novčanu kaznu, što će ih podstaknuti na razmišljanje o svome ponašanju "ako se u budućnosti vrate u Veneciju".

Inače, kazne za navedeno kršenje pristojnosti na javnom mestu, što uključuje odevanje i ponašanje, iznose od pet do deset hiljada dolara, a paru je brodska kompanija koja im je iznajmila vozilo (i vozača), zabranila daljnje vožnje.

Bonus video:

00:38

Porodica Šaulić na Šabanovom grobu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.