POSLE NJENIH SAVETA ĆE VAM U KREVETU PRŠTATI OD STRASTI: Albanka o INTIMNOM ODNOSU, IZGLEDA DA RADITE POGREŠNO
Albanka daje savet za intimni odnos, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

POSLE NJENIH SAVETA ĆE VAM U KREVETU PRŠTATI OD STRASTI: Albanka o INTIMNOM ODNOSU, IZGLEDA DA RADITE POGREŠNO

Parovi moraju da budu iskreni u pogledu navika u spavaćoj sobi kako bi veza uspela.

Objavljeno:

Intimni odnosi ne bi trebalo da predstavlja tabu i izbegavanje razgovora na tu temu, nebitno da li ste na početku veze ili nekoliko godina u skladnom braku. Buđenje varnica u krevetu može samo da vas dodatno približi sa partnerom.

Ukoliko su vam intimni odnosi postali dosadni i monotoni, pevačica albanskog porekla Dua Lipa (28) nedavno je otkrila je kako ona budi strast u krevetu. Njena tajna je prilično jednostavna. Kako ona smatra, parovi moraju da budu iskreni u pogledu navika u spavaćoj sobi kako bi veza uspela.

Dodaje da je potpuno bizarno da oni ne razgovaraju o tome šta im se sviđa, a šta nikako ne vole u krevetu.

Dodaje da je potpuno bizarno da oni ne razgovaraju o tome šta im se sviđa
Dodaje da je potpuno bizarno da oni ne razgovaraju o tome šta im se sviđafoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

"Mislim da je važno da normalizujemo razgovor o intimnim odnosima i da slobodnije pričamo o njemu, kako bismo mogli da se oslobodimo krivice i srama koji ga okružuju", otkrila je ona u svom podkastu.

Kada se Dua dotakla svog ljubavnog života, rekla je da je takođe ključ trajne ljubavi jednostavno pronalaženje zabave jedno u drugom. Morate da budete uzbudljivi, dok učenje novih stvari o svom partneru nikada ne bi trebalo da nestane.

Morate da budete uzbudljivi, dok učenje novih stvari o svom partneru nikada ne bi trebalo da nestane.
Morate da budete uzbudljivi, dok učenje novih stvari o svom partneru nikada ne bi trebalo da nestane.foto: Printscreen/Instagram/dualipa

I naš poznati urolog dr Aleksandar MIlošević više puta je isticao koliko je komunikcija važna u samom odnosu, a koliko se godinama unazad izgubila. Kako dodaje stručnjakinja za intimne odnose, Emili Morz, za neke ljude, intimni odnos je sposobnost izražavanja moći, dok je za druge to da se osećaju brižno. A kada je u pitanju razgovor o samom odnosu, ona misli da bi on trebalo da se dešava bilo gde osim u spavaćoj sobi.

"Učinite sebi uslugu: sačuvajte spavaću sobu kao sveti prostor za spavanje i sam odnos. Ako želite da razgovarate o intimnosti sa svojim partnerom uradite to negde drugde i uverite se da ne traje duže od 10 minuta", rekla je ona.

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.