ZBOG NJIHOVIH GOLIH TELA NASRED ULICE DIGAO SE NAROD: Sve dato na IZVOLTE, prete im OPASNE KAZNE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DETALJI

ZBOG NJIHOVIH GOLIH TELA NASRED ULICE DIGAO SE NAROD: Sve dato na IZVOLTE, prete im OPASNE KAZNE

Prema italijanskom Ustavnom sudu preti novčana kazna

Objavljeno:

Američki reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Censori uživaju na odmoru u Italiji. Ipak, ovo smeta mnogim Italijanima zbog reperovog nedoličnog ponašanja, pa su uputili apel javnim vlastima za njihovo hapšenje.

Poslednji je upućen nakon što je Kanje u Veneciji pokazivao svoju golu zadnjicu, dok se sa Bjankom vozio u gondoli, a to su zabeležili prolaznici i turisti koji su se tamo zatekli i koje je sablaznio svojim ponašanjem.

Pre nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je ona nosila mantil do kolena, a na nogama štikle. Međutim, oboje su skinuli slojeve odeće kada su se ukrcali.

Američki reperKanje Vest i njegova supruga Bjanka Censori uživaju na odmoru u Italiji.
Američki reperKanje Vest i njegova supruga Bjanka Censori uživaju na odmoru u Italiji.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanje spustio pantalone da se jasno videla njegova gola zadnjica.

"Kako njih dvoje nisu uhapšeni zbog nepristojnog ponašanja?", "Javna nepristojnost! Čuvajte to za privatnost svog doma", "Italijanske vlasti moraju da ih uhapse zbog nepristojnog i odvratnog ponašanja u javnosti. Jasno je i da su gužve, deca su to verovatno videla", "Šta je njima? Možda je vreme da policija uskoči", "Zašto ih policija ili neko drugi ne zaustavi?", neki su od komentara.

Oglasili su se i neki koji se zabrinuto pitaju jesu li nove fotografije dokaz da reper kontroliše Bjanku.

Pošto je i Bjanka bila neprikladno obučena, prema italijanskom Ustavnom sudu preti joj novčana kazna
Pošto je i Bjanka bila neprikladno obučena, prema italijanskom Ustavnom sudu preti joj novčana kaznafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Vidi li iko da ove osobe trebaju pomoć? Gde je porodica ove žene? Siguran sam da i Kanje ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna žena. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda srećno", "Bjanka mora da izađe iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Bjanku".

Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanje spustio pantalone da se jasno videla njegova gola zadnjica.
Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanje spustio pantalone da se jasno videla njegova gola zadnjica.foto: Stoianov-headtotoe / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pošto je i Bjanka bila neprikladno obučena, prema italijanskom Ustavnom sudu preti joj novčana kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 eura, a ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može da dobije zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine.

Bianca je ranije ovog mjeseca stigla u Italiju s Kanjeom, a izašla je nekoliko puta u prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno videle bujne grudi i zadnjica, što je razbesnelo Italijane i sada traže svoju pravdu.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.