BRITNI SPIRS NE STAJE! Ove FOTOGRAFIJE nakon raskida GLEDAJU MILIONI: Nikome nije jasno ŽAŠTO OVO RADI (FOTO)
Britni Spirs, Foto: prentscreen/instagram/ britneyspears

DA LI NEKO RAZUME?

BRITNI SPIRS NE STAJE! Ove FOTOGRAFIJE nakon raskida GLEDAJU MILIONI: Nikome nije jasno ŽAŠTO OVO RADI (FOTO)

Britni objavljuje fotografije koje izazivaju čuđenje mnogih

Objavljeno:

Britni Spirs je nastavila da objavljuje na društvenim mrežama i nakon vesti o njenom raskidu sa suprugom Semom Asgarijem.

Međutim, malo je verovatno da će njenih 42,1 milion pratilaca na Instagramu dobiti bilo koju informaciju od dve objave koje je podelila u četvrtak uveče i sa posebno zagonetnim natpisima.

Umesto da deli selfije ili jedan od svojih popularnih video zapisa o plesu, Britni je objavila video umetničkog dela koje ju je fasciniralo, a zatim fotografiju druge ilustracije koja ju je zaintrigirala.

Nije jasno da li su njene nejasne rečenice imale za cilj da "osvetle" nemir u njenom ličnom životu ili su zaista samo postovi o slikama, bez nekih dubljih simbola.

U svojoj prvu objavu, ona je napravila kratak video u kom ona približava i odaljava kameru slici ili crtežu nečega što je izgleda kao žena koja spava.

Snimak nema audio, a na moment je kamera toliko blizu da se gubi fokus, pa se sve zacrni...

"Nekad vidiš više zatvorenih očiju!", napisala je Britni.

Naravno, ostalo je nagađanje da li je pevačica mislila na svoju trenutnu situaciju oko razvoda i svega ili je jednostavno zaista komentarisala ženu sa slike.

Sledeći post koji je objavila je još konfuzniji i teži za dešifrovanje jer je u pitanju nadrealna slika.

Na crno-belom crtežu su dve žene okrenute nalevo, pri čemu je jedna koja stoji iza stavila ruku na rame druge žene. Žena sa leve strane drži teglu sa nečim što liči na minijaturnog čoveka zarobljenog u njoj, a drži i pipetu iznad njega dok on izvija glavu unazad da uhvati kapljice ustima.

U međuvremenu, žena koja je iza nje, nosi haljinu sa kapuljačom sa zečjim ušima koje vise, a u toj kapuljači su dve ptice koje se gnezde dok pokušava da ženi sa pipetom šapne nešto. Deluje da je žena sa kapuljačom trudna.

"Kako ovo tumačite??? To je zanimljivo!!!' napisala je pop ikona.

"Ja to vidim kao poruku u boci!!! Ili beba koja treba da izađe!!! 'Šapuću otrov kao u Alisi u zemlji čuda i čekaju da vide da li imaju lek!!! Mudre ptice znaju ko su!!!' dodala je, zaključivši sa tri emodžija mozga.

Britnini zbunjujući postovi se nižu, dok su članovi njene porodice izrazili zabrinutost da je ostala bez sistema podrške nakon što se njen uskoro bivši muž Sem iselio iz njihovog doma.

Ona se udala za 29-godišnjeg glumca u junu 2022. nakon pet godina zabavljanja, a tvrdi se da se on nedavno optužio za prevaru.

Asgari je u sredu zvanično podneo zahtev za razvod, navodeći „nepomirljive razlike“ i navodeći 28. jul 2023. kao datum razdvajanja, kako je prvi izvestio TMZ.

TMZ sada tvrdi da je on "potpuno izašao iz njenog života" i da je pevačicina porodica užasnuta da ona više nema kome da se obrati. Britni se očigledno ponovo udaljila od cele porodice nakon što je ranije ove godine popravila stvari.

Međutim, TMZ izveštava da su se stvari ponovo 'pokvarile' i da više ne razgovaraju. Britni trenutno ne razgovara sa ocem i nema prijatelja oko sebe. Njena deca Džejden Džejms (16) i Šon Preston (17) preselili su se na Havaje.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.