LJUBAV KAKVU SVI ŽELE, ALI JE U JEDNOM MOMENTU ISPLIVALA MRAČNA TAJNA: Nakon SAZNANJA njihova REAKCIJA bila je OVA
Par, Foto: prentscreen/instagram/kevinbacon

brak

LJUBAV KAKVU SVI ŽELE, ALI JE U JEDNOM MOMENTU ISPLIVALA MRAČNA TAJNA: Nakon SAZNANJA njihova REAKCIJA bila je OVA

Ovaj par objasnio je da čak ni posle više od 30 godina strast, požuda i međusobno divljenje nisu nestali.

Objavljeno:

Oni su jedan od onih parova koji su pokazali da stabilnost i ljubav koja traje nekoliko decenija nisu nemoguće na holivudskom nebu. Stali su na ludi kamen davne 1987, pre tačno 36 godina, posle samo nekoliko meseci veze, a danas se prisećaju da su iskre između njih zavarničile iste sekunde kada su se upoznali prilikom snimanja filma "Lemon Sky".

Kevin Bejkon (65) iKiri Sedžvik (57) upoznali su se u trenutku kada je čuveni glumac i reditelj prolazio kroz jedan od najtežih trenutaka u životu.

Ipak, upravo je romansa sa ovom lepoticom bio taj presudan faktor koji je sve promenio na bolje.

"Ona je bila ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali, kada je ušla u moj život karijera mi je bila na dnu. No, ipak se dogodila ljubav i počela su da se rađaju naša deca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu", iistakao je Kevin jednom prilikom.

On je ovu šarmantnu damu zaprosio na Božić, tako što je stavio prsten u čarapu za poklone, a više puta je ispričao da je bio potpuno zatečen kada je pristala. Imaju dvoje dece - 34-godišnjeg sina Trevisa i tri godine mlađu ćerku Sozi.

Ovaj par objasnio je da čak ni posle više od 30 godina strast, požuda i međusobno divljenje nisu nestali.

"Kad Kevin uđe u prostoriju meni i dalje igraju leptirići u stomaku. Pronalazimo vremena za sebe i volimo da budemo sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu decu, jer se osećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele da budu zajedno. To je od ključnog značaja za porodicu", objasnila je ova elegantna dama jednom prilikom.

Zanimljvio je da su Kevin i Kira rođaci u devetom kolenu, što su saznali igrom slučaja u jednoj emisiji kada su stručnjaci pregledali njihove DNK analize. S obzirom da je reč o veoma, veoma dalekom srodstvu ovo ni na jedan način nije poremetilo njihov odnos.

"Ima visoke moralne standarde, ne laže, ne vara. Ne znam kako mu uspeva, ali uvek me uveri da sam najlepša žena na svetu, jedina žena na svetu", odgovorila je Kira kada su je pitali šta toliko voli kod svog supruga.

Inače, život ovog para nije prošao bez problema, oni su veliki deo svog bogatstva u jednom trneutku izgubili zbog finansijskih malverzacija ozloglašenog prevaranta Bernija Medofa. "To je samo novac, a mi ga, hvala Bogu, imamo dovoljno i dalje", rekla je tada američka glumica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.