NIŠTA SE TU SAKRITI NE MOŽE! ISTINA O RAZVODU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL NA TACNI: Zar je dotle došlo?
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

isplivalo

NIŠTA SE TU SAKRITI NE MOŽE! ISTINA O RAZVODU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL NA TACNI: Zar je dotle došlo?

Princ Hari i Megan Markl obradovali fanove širom sveta, ovo su svi čekali

Objavljeno:

Život princa Harija i Megan Markl ne prestaje da intrigira javnost, a o njihovim poslovnim poduhvatima u proteklom periodu dosta se pričalo.

Neki projekti su bili uspešni, neki nisu, ali sada je vreme za nove.

Naime, kako piše magazin Vogue, osam meseci nakon što je objavljena dokumentarna serija o njihovom životu na Netfliksu, princ Hari i Megan snimaju novi film.

Princ Hari i Megan Markl rade na ekranizaciji filma po romanu Karli Fortun "Upoznaj me na jezeru“, objavila je autorka na Instagramu 7. avgusta. Projekat koji potpada pod unosan ugovor koji su potpisali Netfliks i kompanija Archevell Productions. Biće to prva Harijeva i Meganina adaptacija knjige.

Istina o odnosu princa Harija i Megan Markl
Istina o odnosu princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Osam meseci nakon objavljivanja dokumentarne emisije o njihovom životu, dolazi izmišljena ljubavna priča koja se pojavila na sajtu za striming prošlog decembra.

“Nikada nisam mislila da ću ovo objaviti, ali jesam i činim to sa mesta na kojem je sve počelo”, rekla je Karli.

„Oduševljena sam što mogu da potvrdim da se udružujem sa Netfliks i Archevell produkcijom na adaptaciji Meet Me at the Lake. Ne mogu da zamislim savršenije partnerstvo. Pisanje ove knjige bio je ogroman lični izazov, a videti je prepoznatu na ovaj način je zaista neverovatno”, napisala je autorka Njujork Tajmsovog bestselera.

1 / 4 Foto: Profimedia

Megan i Hari su još 2020. potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom o stvaranju filmova i serija u više žanrova: scenarističkih serija, dokumentarnih filmova, igranih i dečijih programa.

- Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informiše, ali i daje nadu. Kao roditeljima, pravljenje inspirativnog porodičnog programa je takođe važno za nas - izjavili su Hari i Megan.

Vest da princ Hari i Megan Markl snimaju film oduševila je njihove brojne obožavaoce širom sveta koji sa nestrpljenjem iščekuju finalni rezultat.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.