POTRESNE FOTOGRAFIJE BOLESTI ŽENE KOJA JE OPČINILA SVE: Ne odustaje od BORBE, njena BITKA traje godinama
Bela Hadid, Foto: Profimedia

ZABRINJAVA

POTRESNE FOTOGRAFIJE BOLESTI ŽENE KOJA JE OPČINILA SVE: Ne odustaje od BORBE, njena BITKA traje godinama

Uprkos jezivoj borbi, Bela da može - ništa ne bi menjala, jer tvrdi da ju je sve kroz šta je prošla, ali i ono kroz šta još uvek prolazi, upravo i napravilo devojkom kakva je sada

Objavljeno:

Mlada lepotica Bela Hadid najpre je zabrinula brojne fanove podelivši putem Instagrama niz fotografija nastalih tokom njene već prilično duge, te bolne bitke s lajmskom bolešću. Istakavši da nikako ne diže ruke od sebe, uspela je malo da razvedri situaciju onlajn.

Svakako, jasno je da joj nije lako i zato su mnogi bili oni koji su je, iako daleko, obasipali rečima podrške.

- Mala ja koja je patila bila bi baš ponosna na veliku mene, koja ne odustaje - prokomentarisala je u opširnoj poruci, ostavljenoj kraj objave u kojoj se vidi kroz kakve sve tretmane prolazi za svoje bolje sutra.

Takođe, posebno se zahvalila poznatoj majci Jolandi, koja je zadužena za „čuvanje njenih kartona i na tome što joj ni u jednom trenutku nije napustila stranu, te je čuvala, podržavala i verovala u nju, da će uspeti danas-sutra da se izbori sa svim mukama".

Podsetimo, ona je čak izvesno vreme svoj put ka ozdravljenju od iste bolesti i snimala kao, tada, jedna od žena iz ekipe „Real Housewives of Beverly Hills" serijala, 2012. godine.

Uprkos jezivoj borbi, Bela da može - ništa ne bi menjala, jer tvrdi da ju je sve kroz šta je prošla, ali i ono kroz šta još uvek prolazi, upravo i napravilo devojkom kakva je sada.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.