SRBIN I HRVATICA ČEKAJU BEBU: On glumio sa NAJBOLJIM ŠMEKEROM u Holivudu, LEPE VESTI na pomolu
Ivana Horvat i Stefan Kapičić, Foto: Saša Pavlić Koky

srećno!

SRBIN I HRVATICA ČEKAJU BEBU: On glumio sa NAJBOLJIM ŠMEKEROM u Holivudu, LEPE VESTI na pomolu

Upoznali su se na snimanju serije "Zora Dubrovačka", gde su brzo osetili međusobnu privlačnost. Venčali su se 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, a njihovo prvo dete stiglo je 2020. godine.

Objavljeno: 00:16h

Hrvatska glumica Ivana Horvat i srpski glumac Stefan Kapičić očekuju svoje drugo dete, a vest su podelili na društvenim mrežama.

Ivana je podelila svoje trudničke fotografije na kojima se već jasno vidi njen trbuščić. Par se trenutno nalazi u Dubrovniku zajedno sa sinčićem Ivanom. Glumica je u opisu fotografije otkrila da će im stići još jedan sin.

"Majka dečaka", napisala je Ivana u opisu fotografije.

Stefan Kapičić gradi uspešnu karijeru u Holivudu. Svetsku slavu je stekao nakon što je glumio u nekoliko nastavaka blokbaster hita "Deadpool", gde je zajedno s jednim od najplaćenijih holivudskih glumaca, Rajanom Rejnoldsom.

Ranije je Stefan otkrio da je bio oduševljen ovom ulogom, s obzirom da je i sam veliki ljubitelj stripova.

"Snimao sam i ranije u Americi, ali osećaj da sam postao deo Marvelovog sveta kao Colossus je neverovatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega, osećam se srećno i ponosno", ispričao je Stefan za Entertainment Weekly.

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.