BRITNI SPIRS SKLOPILA PAKT SA MAJKOM I SESTROM: Nakon pomirenja se ODLUČILA na OVAJ KORAK, svi u ČUDU
Britni Spirs, Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

BRITNI SPIRS SKLOPILA PAKT SA MAJKOM I SESTROM: Nakon pomirenja se ODLUČILA na OVAJ KORAK, svi u ČUDU

Pevačicini memoari će uskoro ugledati svetlost dana

Objavljeno:

Britni Spirs je najavila da će u oktobru biti objavljeni njeni memoari pod nazivom "The Woman in me", a što je reklamirala kao "priču pod njenim uslovima". Međutim, neki delovi će, izgleda, ipak biti promenjeni.

Kako navode strani mediji, pevačica je iz knjige uklonila uvredljive delove po njenu majku i sestru, nakon otkrića da su se pomirile.

Kako navodi izvor, ona se nada da će joj ovaj potez pomoći da "izleči" svoj odnos sa majkom i sestrom.

Britni Spirs uskoro izbacuje svoje memoare
Britni Spirs uskoro izbacuje svoje memoarefoto: Profimedia

- Mama i sestra joj pomažu. Njena veza sa Džejmi Lin je bolja nego ikada. Sklopile su pakt da se ne napadaju i da, sve što je povezano sa njima i majkom, ostaje unutar porodice - rekao je izvor.

Britni Spirs objavila datum izlaska svojih memoara: Otkriće dirljivu priču o slobodi, majčinstvu i opstanku problematične zvezde

- Nemam ništa osim apsolutne ljubavi prema svakom članu svoje porodice. Ako sam išta naučila od prošle godine, to je da treba biti otvoren. Mislim da više ne postoji nešto što bih trebala reći - izjavila je Džejmi nedavno.

Kada su u pitanju memoari, oni su opisani kao "hrabra i zapanjujuće ganuta priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, veri i nadi", a baviće se i borbom pevačice da okonča starateljstvo svogo oca.

Podsetimo, objavljivanje knjige je bilo pomereno čak četiri meseca, jer su se bivši partneri pevačice pobunili. Oni su, naime, želeli da znaju šta će biti pisano o njima i na koji način, a preko advokata je na kraju postignut dogovor.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.