VRELA BAKA DIŽE JOŠ VIŠE TEMPERATURU! Telo DEVOJČICE, a zadnjica ZLATNA MEDALJA: Posle ovih fotki uzmite ČAŠU VODE
Mišel Hunciker, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bomba!

VRELA BAKA DIŽE JOŠ VIŠE TEMPERATURU! Telo DEVOJČICE, a zadnjica ZLATNA MEDALJA: Posle ovih fotki uzmite ČAŠU VODE

Ponosno nosi titule bake, koju je dobila u 46. godini.

Objavljeno:

Verovatno znate da se za nju godinama priča da je prirodna lepota. I zaista je tako. Fotografije uživo to nedvosmisleno pokazuju. Iza njenog osmeha kriju se i ne tako laki životni momenti, koje je pobedila. Ponosno nosi titule bake, koju je dobila u 46. godini.

Baš interesntan odabir kupaćeg kostima! Mišel Hunciker nosila je na plaži retro model sa donjim delom podignutog struka, kostim ima raskošne detalje i na prvi pogled je poput glamuroznog veša.

Ponosno nosi titule bake, koju je dobila u 46. godini.
Ponosno nosi titule bake, koju je dobila u 46. godini.foto: Print Screen Youtube/Mediaset Infinity

U njenom slučaju nema iznenađenja tipa- jedan izgled na društvenim mrežma, drugi uživo. Pomenuta prirodna lepota "kriva" je za to.

Mišel je postala baka pre nekoliko meseci kada se njena ćerka Aurora porodila u Luganu u Švajcarskoj. Poznato TV lice je ćerku Auroru dobilo u braku sa slavnim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem, za kog se udala 1998. a razvela 11 godina kasnije.

Poznata voditeljka otkrila je jednom prilikom i male cake zaslužne za njenu lepotu.
Poznata voditeljka otkrila je jednom prilikom i male cake zaslužne za njenu lepotu.foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada se pojavi sa naslednicom u javnosti, često se komentariše da njih dve izgledaju kao sestre, zbog utiska koji ostavlja Mišel, a i činjenice da je mlada postala majka, iako se naravno slični komentari mogu čuti i u pričaa o drugim ćerkama i majkama bez obzira na to koliko godina ih deli.

Poznato TV lice je ćerku Auroru dobilo u braku sa slavnim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem
Poznato TV lice je ćerku Auroru dobilo u braku sa slavnim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijemfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata voditeljka otkrila je jednom prilikom i male cake zaslužne za njenu lepotu.

Mišel je nakon razvoda od Erosa bila u braku sa Tomasom Trusardijem sa kojim ima ćeke Sole (9) i Selest (8). Poznata je i njena veza sa Đovanijem Anđolinijem, koji se sada zabavlja sa nemačkom manekenkom Hanom Vajg.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.