7 najjezivijih selebriti priča: Ovo su najbolniji ožiljci holivudskih glumaca! (FOTO)

Ima i slomljenih penisa...

7 najjezivijih selebriti priča: Ovo su najbolniji ožiljci holivudskih glumaca! (FOTO)

Iako nam slavni glumci nekada deluju nedodirljivo, evo nekoliko situacije koje su im ostavile neizbrisiv trag
Objavljeno:

Kada stalno gledamo holivudske zvezde u različitim filmovima i serijama, prestanemo da primećujemo detalje na njihovim licima. U nekom trenutku se u toj meri naviknemo na njih, da njihove osobenosti koje ih čine jedinstvenim prestanemo da primećujemo. Neki od njih imaju upečatljive ožiljke koji nam izblede u sećanja. Onog trenutka kada čujete potresne priče koje se kriju iza tih ožiljaka, neće vam tako lako ispariti iz sećanja. 1. Tina Fej

Njeno lice gledam na malim ekranima još od devedesetih u ulogama u "Saturday Night Live", "30 Rock" and "Mean Girls", ali je ožiljak koji se proteže ispod njenih usana, pa sve do levog obraza bio potpuna misterija do skoro. Ona je u jednom intervjuu otkrila da je tokom školskog odmora u zabavištu bila napadnuta i posečena od stane nepoznatog lica. Glumica je tada imala svega 5 godina. 2. Džoni Noksvil
Giphy.com
Ovo mora da je jedna od najnezgodnijih povreda koja može da se desi jednom muškarcu. On se poverio o svojoj najbrutalnijoj povredi, a u pitanju je slomljeni penis. Ukoliko nista znali da je to moguće, posle ove priče ćete se truditi da sedite prekrštenih nogu ceo dan. On je slomio penis pokušavajući da izvede akrobaciju na svom motociklu. Zbog toga i dan danas mora da koristi kateter 3 puta dnevno. Ne može da mokri bez ove spravice. - Moj penis sada izgleda kao čarapa koja je izgubila elastičnost. Kao one koje vem se naberu oko članaka. E tako moj penis izgleda sada - izjadao se glumac. 3. Bir Grils Za ovog avanturistu bi se moglo reći da je pravi adrenalinski zavisnik. Svojevremeno je radio neke prilično nezamislive stvari, recimo ubio je zmiju zubima i doborvoljno je ušao u mrtvu kamilu. Kada neko radi ovekve stvari, za očekivati je da mu je celo telo prekriveno ožiljcima. Ali, verovali ili ne, najgoru povredu je doživeo kod kuće.
Giphy.com
- Imam spektakularan, novi ožiljak preko mojih grudi. Rado bih rekao da sa, ga dobio rveći se sa krokodilom, ali nažalost nije tako. Kada sam vadio picu iz rerne, bio sam go i spržio se - rekao je Grils. 4. Šon Bin Iako je poznat po tome da ne može da doživi kraj nijedne serije ili filma, u privatnom životu je i tek kako živahan, ali ga nije zaobišlo nekoliko ozbiljnih ožiljaka. Tokom snimanja filma "Patriot Games", Harison Ford i Šon Bin su imali jednu scenu borbe na brodu. Tada se Ford previše uneo u scenu, te je potkačio ga ispod oka udicom za ribolov. Nakon toga glumca su morali da ušiju sa nekoliko konaca.
Nekoliko godina posle ovog incidenta, Bin je izašao sa jednim Pjebojevim modelom, Ejpril Samers. Kada neki neznanac imao uvredljive komentare na račun Ejpril Samers i kada se glumac umešao, dobio je posekotinu na ruci napravljenu slomljenom čašom. Bin nije čak ni otišao kod lekara nego je šmekerski naručio još jedno piće. 5. Stiv Bušami Glumac se našao u životnoj opasnosti kada se u baru potukao kako bi odbranio prijatelja. Dok je mirno sedeo u baru sa nekoliko prijatelja, napali su ih vidno iziritirani lokalci. Ispostavilo se, da je devojka jednog od njih flertovala sa Bušamijevim prijateljem, što je razbesnelo momke.
U ovom okršaju Stiv je posečen iznad oka, zadobio je udarac u vilicu, te u grlo i ruku. Ove provrede su lako mogle da okončaju njegov život. 6. Tomi Flanagan Možda nije jedan od slavnijih glumaca, ali definitivno ima jedan od najautentičnijih ožiljaka. On se pojavljivao u filmovima "Braveheart", "Gladiator" i u seriji "Sons of Anarchy", a njegov ožiljak neodoljivo podseća na onaj Džokerov i filma "Betmen".
Giphy.com
Dok je radio ka DJ u jednom klubu u Glazgovu, zaskočili su ga i isekli mu obraze krenuvši od usta. Ovaj jezivi osmeh će mu ostati do kraja života.
7. Majkl K. Vilijams Ovaj glumac je postao poznat po ulogama Omara u "The Wire" i Čalki Vajt u "Broadwalk Empire". Zahvaljujući jezivom ožiljku preko celog lica, on je savršen izbor za uloge nemilosrdnih likova, a kada pročitate kako ga je dobio pozliće vam.
Kada je izašao napolje da udahne svež vazduh tokom jedne žurke u Kvinsu, iznenada su ga okružili nepoznati napadači. Jedan ga je gurnuo na zemlju, stavio mu ruku preko lica i izvadio sečivo. Oštricu je pozicionirao između domalod i srednjeg prsta i povukao je preko Vilijamsovog lica. Te noći je jedva uspeo da pobegne i izvuče živu glavu (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.