LEJDI GAGA NESTALA BEZ TRAGA I GLASA: Fanovi zanemeli od BRIGE, a sada je STIGLO OBJAŠNJENJE
Lejdi Gaga, Foto: Profimedia

sada je jasno

LEJDI GAGA NESTALA BEZ TRAGA I GLASA: Fanovi zanemeli od BRIGE, a sada je STIGLO OBJAŠNJENJE

Ona je dodala da ne može da dočeka da njeni fanovi uživaju u svim novim projektima koje sprema

Objavljeno:

Planetarno poznata pevačica Lejdi Gaga već određeni vremenski period nije aktivna na društvenim mrežama, a sada se oglasila i ponudila objašnjenje svojim vernim fanovima.

Poznato je da će se Gaga naći u novom filmu o Džokeru u kom će tumačiti ulogu Harli Kvin. Takođe, ona vredno radi na dokumentarcu o njenoj svetskoj turneji iz 2022. godine.

Ona je njene poslovne angažmane, prezauzetost i iscrpljenost navela kao presudne razloge za povlačenje iz medija dok su mnogi mislili da je sve povezano sa nedavnim raskidom.

Ona je njene poslovne angažmane, prezauzetost i iscrpljenost navela kao presudne razloge za povlačenje iz medija
Ona je njene poslovne angažmane, prezauzetost i iscrpljenost navela kao presudne razloge za povlačenje iz medijafoto: Profimedia

- Iskusila sam moju kreativnost još od prošlog leta na vrlo poseban i privatan način. Pisala sam i producirala muziku za jedan poseban projekat, pripremala sam se mesecima za razvitak mog lika za Džokera, snimala sam Džokera mesecima, vodila sam moju start ap kompaniju Haus Labs, bavila se dobrotvornim radom i uz to sam radila na Chromatica Ball filmu.

Mogu da kažem po prvi put za mnogo godina da me moja ljubav prema stvaranju umetnosti, muzike, mode i podržavanju zajednice nikada nije više ispunjavala, ali se nadam da znate da ovo vreme koje sam uzela za sebe je bilo izuzetno okrepljujuće za moje srce, um, telo i kreativnost - stvarala sam za sebe i imala svoj privatni život samo za sebe - napisala je Gaga, naglasivši da je uzela ovo vreme isključivo kako bi mogla da se koncentriše na rad, a da će uvek voleti i biti tu za svoja "čudovišta". Ona je dodala da ne može da dočeka da njeni fanovi uživaju u svim novim projektima koje sprema.

Ona je dodala da ne može da dočeka da njeni fanovi uživaju u svim novim projektima koje sprema.
Ona je dodala da ne može da dočeka da njeni fanovi uživaju u svim novim projektima koje sprema.foto: Profimedia

- Hvala vam što ste želeli da rastete sa mnom kako bih mogla da se menjam i transformišem sa zajednicom koju toliko volim. Nadam se da ćete voleti sve stvari koje stvaram za vas i nadam se da je ovo mali podsetnik na moju strast i posvećenost umestnosti - zaključila je pevačica.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.