5 načina da se lako nosite sa RASKIDOM! Ove poznate ličnosti će vam OBJASNITI kako da nastavite DALJE!
Foto: Profimedia

Tako treba

5 načina da se lako nosite sa RASKIDOM! Ove poznate ličnosti će vam OBJASNITI kako da nastavite DALJE!

Možda vas poznati inspirišu da se ugledate na njih i jednostavno krenete dalje
Objavljeno:

Ako ti je srce slomljeno i u ovom momentu se nosiš sa teškim raskidom, možda ti pomogne način na koji su se naše omiljene poznate ličnosti svojevremno nosile sa istom situacijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izoluj se od svega kao Emma Watson

foto: Promo

Zvezda Harry Pottera je 2014. godine prolazila kroz veoma težak period nakon prekida veze sa Mattom Janneyem. Ona, prema sopstvenom priznanju, nije mogla da bude sama kod kuće jer ju je previše stvari asociralo na bivšeg.

Umesto toga, ona je otputovala u Kanadu, gde je osamljena na planini imala dosta vremena da izanalizira celu njihovu vezu i prihvati to da je on neće čekati kod kuće kada se vrati. Pa, iako nismo svi privilegovani kao Emma da otputujemo u neku daleku zemlju, odlazak na selo kod bake i deke, ili nekih daljih rođaka koje retko posećujemo, deluje kao podjednako dobro rešenje jer će učinak biti isti.

Skrenućemo misli i okupiraćemo se nečim novim.

Pokušaj da ostaneš u prijateljskim odnosima sa bivšim kao Katy Perry

foto: AP

Vlasnica hita Roar je ranije ovog meseca prekinula jednogodišnju vezu sa glumcem Orlandom Bloomom, i umesto da priča loše o njemu i njihovoj vezi u javnosti, ona je imala samo reči hvale za bivšeg.

Osim toga, njih dvoje su nastavili da razmenjuju poruke na dnevnom nivou, što deluje kao sjajna ideja jer nije tako lako preseći i prekinuti svaki kontakt sa nekim ko je bio značajan deo našeg života. Još uvek nas zanima kako je prošao ispit koji je trebalo da ima ili kako je njegov pas. To što veza sa nekim nije uspela, ne znači da treba u potpunosti da ga obrišemo iz svog života i da se pravimo kao da ne postoji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.