ZAŠTO KLUNIJEVA SEDA KOSA NIJE PROBLEM, A NJENA JESTE? Glumica BESNA zbog LICEMERJA, evo o čemu je reč
Endi Mekdauel, Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

ISKRENA

ZAŠTO KLUNIJEVA SEDA KOSA NIJE PROBLEM, A NJENA JESTE? Glumica BESNA zbog LICEMERJA, evo o čemu je reč

Otkrila je da je inspiraciju pronalazila među ženama van javne scene, ali i da je mnogo patila kao glumica jer se od nje uvek očekivalo da izgleda mlado

Objavljeno:

Koliko je lepo imati sedu kosu, videćete i kada pogledate glumicu Endi Mekdauel (64) koja ponosno nosi svoje sede.

Koliko se to ipak ne prašta ženama, a na muškarcima izgleda atraktivno, takođe je pokazala ova glumica čije izjave mogu da budu sjajna motivacija ne samo ženama njenih godina već i ostalima jer nas sede sve čekaju, zar ne?

"Moji menadžeri su mi zapravo rekli: "Nije vreme". A ja sam odgovorila: "Mislim da niste pravu, biću moćnija ako prihvatim sebe", ispričala je glumica o odluci da se sa sedom kosom pojavljuje u javnosti, piše image.ie.

Endi Mekdauel nedavno na Nedelji mode u Berlinu
Endi Mekdauel nedavno na Nedelji mode u Berlinufoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Nije zažalila zbog odluke: “Kada sam to uradila, bilo mi je tako jasno da su moji instinkti bili u pravu jer se nikada nisam osećala moćnijom. Osećam se iskrenijom. Osećam kao da se ne pretvaram. Osećam se kao da prihvatam sebe tu gde jesam. Osećam se prijatno. I na mnogo načina, mislim da je sve to upečatljivije na mom licu. Jednostavno osećam da mi to odgovara".

Otkrila je da je inspiraciju pronalazila među ženama van javne scene, ali i da je mnogo patila kao glumica jer se od nje uvek očekivalo da izgleda mlado. Dosta joj je takvih očekivanja.

 Džordž Kluni sa suprugom
Džordž Kluni sa suprugomfoto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

Skrenula je pažnju i na licemerstvo koje vlada u Holivudu pa se seda kosa na Džordžu Kluniju smatra atraktivnom, ali ne i na ženama. To licemerje postoji i van šou-biznisa.

"Volimo starijeg muškarca. Volimo muškarce dok stare. Voleo bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome ..znate, malim koracima.

Ono što bih želila da svi učinimo jeste da zastanemo i razmislimo kako razmišljamo o zrelim muškarcima i kako razmišljamo o zrelim ženama i da stvarno počnemo da ocenjujemo ono što govorimo i što očekujemo. Moramo! Postoje promene koje je potrebno napraviti za moju i narednu generaciju žena. Samo želim da ljudi razmisle o tome, to je sve”, poručila je Endi koja smatra da nije manje lepa sa sedom kosom već da je samo drugačije lepa.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Blicžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.