Možete li da zamislite ovakav vid komunikacije: Ovo je Donaldova i Melanijina tajna ŠIFRA ZA SEKS! (FOTO)
Foto: Fonet

BIĆE AKCIJE!

Možete li da zamislite ovakav vid komunikacije: Ovo je Donaldova i Melanijina tajna ŠIFRA ZA SEKS! (FOTO)

Tajna služba ima spremne "tajne šifre", a posebno je zanimljiva šifra za seks predsednika i prve dame
Objavljeno: 13:39h

Ne trudite se da pogodine, jednostavno vam nikad ovo ne bi palo na pamet!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za gotovo sve što će novi predsednik SAD-a Donald Tramp raditi unutar ili izvan zidova Bele kuće, tajna služba ima spremne "tajne šifre", a posebno je zanimljiva šifra za seks predsednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsednika SAD-a u naredne četiri godine ikada spominjati da "Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu", većina njih će se na to sigurno samo nasmejati, barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Tramp i Melanija usred - seksualnog odnosa!

"Otpadnik" je tajna šifra tajne službe za predsednika, "Renesansa" je šifra za "prvu damu", a "bosanski problem" je tajna šifra za, pogađate - seks.

foto: Fonet

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Tramp, nego njegov prethodnik Barak Obama, prvi predsednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Beloj kući moglo biti "akcije".

Iako je Bil Klinton bio poznat kao "švaler" za čiju je aferu s Monikom Levinski znao celi svet, on nije imao tajnu šifru za polni odnos, a poslednji predsednik pre Obame koji je imao učestale seksualne odnose u Beloj kući bio je, piše Huffington Post, Kalvin Kulidž. Veza između njega i njegove supruge "zaiskrila" je strašću nakon tragične smrti njihovog mlađeg sina.

Naravno, sigurno se pitate šta će tajna služba u slučaju da predsednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju preneti informaciju da "predsednički par razmatra situaciju u Bosni".

Bonus video

Pogledajte naše najbolje od ekipe Espreso.co.rs u godini koja je iza nas!

(Espreso.co.rs/24SATA.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.