ON je priveden?! Kako je javnost reagovala na vest o UBISTVU slavnog Džordža Majkla (FOTO, VIDEO)
Foto: printskrin/Twitter/Fadifavaz

misterija!

ON je priveden?! Kako je javnost reagovala na vest o UBISTVU slavnog Džordža Majkla (FOTO, VIDEO)

Vest da je Džordž Majkl preminuo, potresla je javnost, a mnogi i dalje ne mogu da veruju da se to dogodilo
Objavljeno: 09:36h

Policija i dalje istražuje uzrok smrti, a sumnja se da je pevač ubijen odnosno da je predoziran drogom. Njegov partner Fadi Favaz, koji tvrdi da je spavao u automobilu u trenutku smrti Džordža Majka, a kasnije je izjavio da je pronašao njegovo beživotno telo u krevetu. Fadi je priveden na ispitivanje u stanicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim što su ispitali Fadija, policija je tražila i fotografije koje su paparaci snimili ispred pevačevog doma nedelju dana pre smrti.

DŽORDŽ MAJKL SE NIJE UBIO, VEĆ JE UBIJEN?!? Nova teorija koja će uzdrmati svetski šoubiz!

Iako se smrt pop ikone ne tretira kao sumnjiva, detektivi se plaše da je umro od predoziranja drogom. Istraga se sada zahuktala, a detektivi ispituju sve koji su bili u dodiru sa pokojnim pevačem pre njegove smrti.

"Žele da saznaju s kim se sve Džordž viđao pred smrt", rekao je dobro obavešten izvor.

foto: Fonet

Dečko Džordža Majkla Fadi Favaz oglasio se zbog navoda da ga je policija ispitala zbog sumnjivih okolnosti smrti slavnog pevača.

Fadi, koji se pet godina zabavljao sa Majklom, pobesneo je zbog spekulacija da je bio umešan u Majklovu smrt, ali i zbog toga što ga mnogi optužuju da je iskorišćavao pevača, te negirao da su oni bili raskinuli pre nego što je on preminuo.

- Bili smo veoma zaljubljeni i bili smo zajedno. Zašto bih bio u njegovoj kući da nije tako? Bio sam tamo poslednjeg dana njegovog života - rekao je Fadi za "Daily Mail", te dodao da je imao odličnu saradnju sa policijom.

- Policajci su bili sjajni, pružili su mi podršku. Ponašali su se onako kako treba da se ponašaju prema osobi kojoj neko blizak umre. Nisu me ni za šta optužili - rekao je on.

(Espreso.co.rs / Sun, Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.