Legendarnom glumcu davali su još par NEDELJA života: Prevario je BAKSUZNU 2016. godinu i oglasio se posle godinu dana! (FOTO)
Foto: Printscreen

Izdržaće?

Legendarnom glumcu davali su još par NEDELJA života: Prevario je BAKSUZNU 2016. godinu i oglasio se posle godinu dana! (FOTO)

Vidno je smršao, a fanovi su u strahu. Ipak se nadaju najboljem
Objavljeno: 15:05h

Prijatelji Vala Kilmera nedavno su izrazili zabrinutost hoće li zvezda doživeti kraj januara, a glumac je juče proslavio 57. rođendan pa se tom prilikom prvi put nakon godinu dana oglasio na Tviteru i pokazao kako izgleda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Radar online, Daily Mail, Mirror i mnogi drugi pisali su da se zvezda "Top Guna" i "Batmana" bori za život i da rak grla napreduje. Kilmer to nikad nije potvrdio, ali ni demantovao, već se povukao iz javnosti i s društvenih mreža.

Bavi se umetnošću, a nedavno je imao i izložbu apstraktnih slika u San Hoseu.

Jučer je napunio 57 godina, fanovi su mu poželeli zdravlje i sreću, a on mi je odgovorio fotkom u sunčanim naočarama. Priče o njegovom lošem zdravstvenom stanju počele su krajem prošle godine kad je viđen kako izlazi iz bolnice s aparatom za disanje oko vrata, a nagađanja da je vidno smršao pokazala su se tačnim.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.