(18+ FOTO) VRELA MANEKENKA SE SLIKALA POTPUNO GOLA: Intima kao da je od zlata, onesvestiće vam donji pritisak!
Foto: Instagram

šok

(18+ FOTO) VRELA MANEKENKA SE SLIKALA POTPUNO GOLA: Intima kao da je od zlata, onesvestiće vam donji pritisak!

Fotografija je, sasvim očekivano, digla pravu buru, a pored stotine hiljada lajkova, prikupila je i brojne komplimente.

Objavljeno:

Nina Agdal definitivno zna kako da skrene pažnju na sebe, a čini se da puca od samopouzdanja i da nema problem s tim da svetu prikaže svoje nago telo, bez ijedne krpice.

Poznata danska manekenka nedavno je na Instagramu podelila golišavi selfi u ogledalu, a na istom ne nosi baš ništa - ni gaćice ni grudnjak.

Nina je vešto ispozirala, te joj se najintimniji deo tela ne vidi zbog karakteristične poze, dok je grudi prekrila rukom. Manekenka se pohvalila izvajanom, zategnutom figurom koju duguje napornim treninzima u teratani, ali i boksu.

Fotografija je, sasvim očekivano, digla pravu buru, a pored stotine hiljada lajkova, prikupila je i brojne komplimente. "Vruće, vru,će, vruće", "O moj Bože, predivna si i tako prirodno", "Čini mi se da si jedina preostala prirodna lepotica", "Predivna si", "Neverovatno si seksi", "Kakvo telo, kakva prirodno izvajana žena", samo su neki od komentara.

Inače, lepa 29-godišnjakinja je u nekoliko navrata sasvim otvoreno pričala o problemima sa kojima se susretala u modnoj industriji - od onih da je svojevremno jedva mogla da nađe posao jer nije spadala u grupu klasičnih mršavica, do toga da čak i kada bi dobila angažman njene fotografije su naknadno fotošopirane.

Nina Agdal
foto: Instagram

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.