OD LJUDSKOG KENA DO PRAVE BARBIKE! Ova bomba je nekada bila muškarac, SVI ĆETE SE DRŽATI ZA GLAVU OD NJENOG IZGLEDA
Rodrigo Alves, Foto: Printscreen Instagram

TRANSFORMACIJE ZA PAMĆENJE

OD LJUDSKOG KENA DO PRAVE BARBIKE! Ova bomba je nekada bila muškarac, SVI ĆETE SE DRŽATI ZA GLAVU OD NJENOG IZGLEDA

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline.

Objavljeno:

Alves je ponosan na svoju transformaciju. Obično se oblači u uske haljine sa dubokim dekolteom kako bi pokazao obline. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao 'ljudski Ken'. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. Ali,nije bio srećan. Želja mu je bila da postane žena, što mu se i ostvarilo. S operacijama je išao do te mere da je postao "Barbie" Nedavno je promenio ime u Džesika.

foto: Printscreen

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline. Obično obuče pripijenu haljinu s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Obukao je jednodelni kupaći koji mu je istakao grudi i pozirao uz bazen.

- Vruće mi je na ovih 40 stepeni - napisao je kratko uz opis fotografije. Trenutno se nalazi u Španiji gde uživa u toplim letnjim danima.

1 / 6 Foto: Profimedia

Njegovi pratioci u komentarima su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

- Izgledaš kao diva. Prestanite da ga zlostavljate i povređujete. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikada učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da 'potoneš' zbog takvih komentara - pisali su mu pratitelji i pružili podršku.

Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jeste.Izgleda da mu je ostala još jedna neostvarena želja. Hteo bi da ima dete i da se ostvari kao majka.

- Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i da budem sa nekim to me prihvata onakvog kakav jesam - ispričao je za strane medije.

Pokušavao je da se snađe u muškom telu, kao muškarac, ali to ga je činilo jako nesrećnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san da postane žena.

- Trebalo bi mi još dve ili tri operacije kako bih završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama - odlučan je Alves.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.