Bolesnik iz Zagreba: Hrvat terao svoju ženu na seks sa psima! (FOTO)
Foto: Profimedia

bezumlje!

Bolesnik iz Zagreba: Hrvat terao svoju ženu na seks sa psima! (FOTO)

Zagrebački policajci su u utorak uhapsili 49-godišnjeg muškarca sa područja Zagreba zbog sumnji da je mesecima na razne načine zlostavljao svoju vanbračnu suprugu, prisiljavajući je između ostalog na seksualni odnos sa životinjama.
Objavljeno: 09:40h

Nakon sprovedene kriminalističke istrage policajci su J. D. (49), penzionisanog oficira, ugostitelja i uzgajivača životinja, prijavili zbog niza kaznenih dela, od silovanja, pretnji, nanošenja telesnih povreda, do uništavanja tuđih stvari. U nastupima besa svojoj supruzi je razbio televizor, nekoliko mobilnih telefona i mnoge druge predmete.

Ne pamte ovakav slučaj: Zaustavili su vozača autobusa punog putnika, i ostali u šoku!

Čitavu priču policajcima je prijavila nevenčana supruga, koja sa njim živi duže vreme. Žena je nadležnima ispričala da se njena veza s J. D. nakon nekog vremena pretvorila u pakao i da je svaki dan trpela pretnje, uvrede i fizičko nasilje.

foto: AP

J. D. je često prisiljavao na seksualne odnose, a jednom je čak od nje tražio da ima seks sa psima koje je uzgajao. Ona je u strahu za život na to pristala. Muškarac je znao da joj preti smrću i da je vređa na različite načine, a govorio joj je i da smrdi.

foto: Giphy

Osim toga, nevenčana supruga prijavila je i fizičko nasilje jer je jedanput u svađi gurnuo, pa je u padu povredila glavu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.