Drmaju Srbiju, drmaju i svet: Evo koji narko klanovi vladaju Crnom Gorom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Beta

dobrodošao u mafija caffe

Drmaju Srbiju, drmaju i svet: Evo koji narko klanovi vladaju Crnom Gorom! (FOTO) (VIDEO)

Četiri najjače ekipe, sukobi među njima, i likvidacije, često na teritoriji Beograda
Objavljeno: 15:34h

Pomene li neko Crnu Goru i krimi klanove, svi će prvo pomisliti naDarka Šarića. No, to je samo jedna strana medalje. "Klanska" mapa Montenegra malo je komplikovanija. No koliko god bila komplikovana, dominira uticaj Luke Bojovića i čuvenog bosa iz Pljevalja.

foto: Dado Đilas

Nedavno je štampa podelila ovu "ekipu" na 4: nikšićku "kvartašku", potom barsko-budvansku, koja navodno deluje pod vođstvom Luke Bojovića, zatim naravno grupu Darka Šarića, i na kraju kotorsko-škaljarsku ekipu, o kojoj se mnogo govori zbog raznih sukoba u ovom gradu u srcu Boke Kotorske. Čak je i britanski Gardijan preporučivao svojim čitaocima da izbegavaju crnogorsku obalu zbog "rata klanova" u ovom gradu.

Šta će mu kokain uz nju? Kakva bomba: Ostaćete bez daha kad vidite Šarićevu ženu! (FOTO)

Gotovo za svaki klan je označena ista delatnost: prekomorski šverc kokaina. Tvrdnje su da je baza svih poslova sa švercom kokaina u Crnoj Gori, čiji klanovi ili rade pod rukovodstvom bosova iz Srbije ili su dovoljno jaki da pod sobom drže pojedine kriminalne grupe iz Srbije.

foto: Dado Đilas

Jedno je sigurno: do sukoba i likvidacija uglavno dolazi u Beogradu, ili kao pre neki dan u Novom Sadu - dakle u Srbiji.

Ipak, iako su četiri klana najpoznatija, tamošnji mediji tvrdili su da od Bara do Pljevalja deluje čak 28 kriminalno aktivnih klanova tj. grupa. Neki u miru, neki u ratu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.