Izbori u BiH: Pobeda SNSD, SDS zadržala Bijeljinu, težak poraz SDA
Foto: FoNet

preliminarni rezultati

Izbori u BiH: Pobeda SNSD, SDS zadržala Bijeljinu, težak poraz SDA

SNSD je odneo pobedu na izborima za gradonačelnika Zvornika, a kandidat te stranke Luka Petrović vodi i u trci za gradonačelnika Trebinja
Objavljeno: 22:39h

Na izborima za gradonačelnika Banjaluke prema nezvaničnim podacima stranaka s terena, kandidat SNSD Igor Radojičić pobedio protivkandidata iz Saveza za promene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

SNSD je odneo pobedu na izborima za gradonačelnika Zvornika, a kandidat te stranke Luka Petrović vodi i u trci za gradonačelnika Trebinja.

Danas su izbori u BiH: Otvorena birališta, rekordan broj kandidata!

Prema nezvaničnim podacima, kandidat SDS-a Obren Petrović pobedio je u trci za gradonačelnika Doboja, dok je kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine pobedio za gradonačelnika kandidata Uspešne Srpske i SNSD-a Zlatka Maksimovića.

foto: FoNet

Predsednik SDS-a Mladen Bosić priznao je večeras da je ta stranka ostvarila loš rezultat, dodavši da će posle izbora pokrenuti odgovornost za takav rezultat, uključujući i dogovornost njega kao lidera stranke. Bosić je kazao da SDS nije u poslednje vreme vodio "populističku" politiku, već se bavio životnim temama, što, kako je naveo, nije dalo rezultate. - Stranka će zauzeti novu politiku i novi kurs - kazao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.