MISTERIJA PLAVIH NARUKVICA: Otkriveno TAJNO ORUŽJE hrvatskih fudbalera u pohodu na FINALE SP u Rusiji!
Foto: AP

aha!

MISTERIJA PLAVIH NARUKVICA: Otkriveno TAJNO ORUŽJE hrvatskih fudbalera u pohodu na FINALE SP u Rusiji!

Poruka na narukvici ispala je idealna za fudbalere, ali nije nastala zbog njih

Objavljeno: 08:04h

Ne znajući kako će se završiti pohod fudbalske reprezentacije Hrvatske na SP u Rusiji, deca iz SOS Dečjeg sela Lekenik još su tokom SP-a poslala igračima narukvice s natpisom: "Ponosi se sobom".

- Naša deca su navijala tokom cijelog SP-a. Iako su jako glasno izvodili muzički, navijački repertoar, njihova pesma nije mogla stići do Rusije. Tako su odlučili da "vatrenima" napišu pismo podrške i prilože fotografije kako navijaju, a u znak podrške poslali su igračima i narukvice. Poruka "Ponosi se sobom" upravo je ono što su naša deca želela da poruče igračima. I da im poruče da se ponosimo njima - kažu za Večernji list iz SOS Dečjeg sela Hrvatska.

Poruka na narukvici ispala je idealna za fudbalere, ali nije nastala zbog njih. Narukvice su izrađene prošle godine, povodom 25. rođendana SOS Dečjeg sela.

Igračima su narukvice stigle u Soči, uoči četvrtfinala.

- Teško je i opisati našu sreću kad smo na društvenim mrežama videli da Vrsaljko, Ćorluka, Subašić, Perišić i drugi igrače nose naše narukvice s porukom. Šime Vrsaljko čak nam se i javio iz Rusije videoporukom, tako da su našoj deci stvarno srca bila puna. "Vatrene" smo zdušno pratili do samog kraja i veliko im hvala što su naša srca ispunili srećom i ponosom - kažu iz Dečjeg sela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.