BRUTALNA IZJAVA ACE LUKASA O MUNDIJALU: Ne bih navijao za njih ni glavu da mi odseku, setite se samo devedesetih! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

SLAŽETE LI SE?!

BRUTALNA IZJAVA ACE LUKASA O MUNDIJALU: Ne bih navijao za njih ni glavu da mi odseku, setite se samo devedesetih! (VIDEO)

Tokom gostovanja kod Dee Đurđević poznati pevač je zapalio Srbiju

Objavljeno:

Popularni srpski pevač Aca Lukas prokomentarisao je rezultat koji su napravili hrvatski fudbaleri na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

- Meni su Hrvati igrali najbolji fudbal. Drago mi je bilo kad su Hrvati pobedili jer poznajem neke igrače. Recimo ovaj mali Tin Jedvaj mi je komšija u Dizeldorfu, poznajem njega i neke njegove drugare iz reprezetnacije i zašto mi ne bi bilo drago kad nekoga pobede - rekao je Lukas.

Lukas je istakao da ga nerviraju licitacije "ko za koga navija".

- Da se razumemo, ja navijam isključivo za Zvezdu i za reprezentaciju Srbije, a kada ne igra Srbija onda sam neutralan ili se jednostavno priklonim nekoj ekipi koja igra dobar fudbal. Nervira me to "ko navija za Hrvatsku, ko navija za Englesku". Pa ja za Englesku ne bih navijao ni kad bi mi rekli da će da mi odseku glavu. Nikada ne bih navijao za Englesku, jer zna se šta je nama Engleska uradila. To je jedino zlo koga se ja lično sećam, a svi znamo šta se deslilo 1999. godine - rekao je Lukas.

- Hrvati su igrali fudbal, osvojili drugo mesto na Svetskom prvenstvu i svaka im čast. Ajde mi da budemo drugi pa ćemo svi da pevamo - dodao je pevač.

BONUS VIDEO: Delije imaju novu pesmu o Kosovu i Metohiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.