AFRIČKI TIGAR SA SUZAMA U OČIMA: Ljudi, Srbija će biti pobednik Mundijala! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ISPLAKAO SE ČOVEK

AFRIČKI TIGAR SA SUZAMA U OČIMA: Ljudi, Srbija će biti pobednik Mundijala! (FOTO) (VIDEO)

"Ovaj naš narod je mnogo nepravde pretrpeo u istoriji. Imamo dve grupe igrače koji su bili šampioni Evrope i sveta sa Paunom i Drulovićem i fudbalere koji igraju u vrhunskim evropskim klubovIma"

Objavljeno: 10:13h

Posle utakmice Engleske i Tunisa u emisiji "Doživi prvenstvo" pod pokroviteljstvom Samsunga na Kurir.rs i Espreso.co.rs direktno iz Ušća svoj komentar dao je Zoran Đorđević, legendarni trener afričkih timova, o kome je svojevremeno i Bi-Bi-Si pravio dokumentarac "Zoran i njegovi afrički tigrovi".

Naime, na pitanje našeg novinara koga vidi kao pobednika Mundijala, gospodin Đorđević je iz prve ispalio:

- Srbiju, naravno.

Odmah je obrazložio svoju izjavu.

- Ovaj naš narod je mnogo nepravde pretrpeo u istoriji. Imamo dve grupe igrače koji su bili šampioni Evrope i sveta sa Paunom i Drulovićem i fudbalere koji igraju u vrhunskim evropskim klubovIma. Ako mogu košarkaši, vaterpolisti i ostali što Srbija u fudbalu ne bi mogla da bude pobednik Mundijala.

foto: Privatna arhiva

Potom se osvrnuo i na pogodak Kolarova:

- Videli smo kakav je gol postigao naš kapiten, to nije slučajno. On je to ponavljao kao kadet, petlić, pionir, mnogo puta, i ako mogu košarkaši, vaterpolisti i ostali što Srbija u fudbalu ne bi mogla da bude pobednik Mundijala.

Zoran Đorđević se dotakao i VAR tehnologije i toga koliko je to pomoglo fudbalu.

- Mi se plašimo nepravde, sa VAR tehnologije izbećiće se takve stvari koje su se ranije dešavale. Setite se Maradone i gola rukom, zato ja verujem da je to dobra stvar za fudbal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.