PLEJBOJ ZEČICA OPISALA ŠTA JOJ JE URADIO VLASNIK SMEŠTAJA: Kaže da OVO što joj je učinio NIKO NIKAD NIJE (FOTO)
Suzi Kortez, Foto: Printscreen/Instagram

užas

PLEJBOJ ZEČICA OPISALA ŠTA JOJ JE URADIO VLASNIK SMEŠTAJA: Kaže da OVO što joj je učinio NIKO NIKAD NIJE (FOTO)

U poslednje vreme se sve češće pojavljuju žene koje tvrde da trpe neku vrstu društvenog pritiska zbog svoje lepote, a poslednja u nizu je ni manje ni više plejboj zečica

Objavljeno: 12:54h

Naime, Plejboj zečica iz Brazila, Suzi Kortez tvrdi da ju je vlasnik izbacio iz Airbnb smeštaja zato što je "prezgodna". Kaže da je u posetu porodicu u januaru u Sao Paulu potrošila skoro 1000 dolara na apartman, a vlasnik ju je izbacio nakon manje od 48 sati.

"I to samo zato što sam izgledala previše dobro. Ovo je najveća predrasuda i noćna mora koju sam ikad preživela. Izuzetno sam posramljena i psihički potrešena", rekla je i ispričala da je domaćin bacio njene stvari u smeće, prenosi B92.

Putovanje na koje je išla da vidi svoje roditelje pretvorilo se u horor film.

"Bila sam zaprepaštena kada je domaćin ušao u apartman u kojem sam bila i uzeo moje stvari i bacio ih u smeće. Čak je i policija mislila da je to apsurdno. Ja sam žrtva svega ovoga, a zašto? Zbog predrasuda jer sam poznata ili jer sam bila na naslovnicama Plejboja širom sveta?", ispričala je za Jam Press.

1 / 4 Foto: Printscrene/instagram

Kortez je istakla da ne može da postoji drugi razlog zašto ju je domaćin izbacio i istakla je da nije napravila štetu na imovini.

Naš tim proverava a ove optužbe, uključujući nedavnu tvrdnju gosta o diskriminaciji. Nastavljamo da podržavamo obe strane u rešavanju problema i preuzećemo odgovarajuće radnje u skladu s našim pravilima" - rekao je pr Airbnba za Njujork post.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.