Samo zbog jedne stvari čak 91 % žena bi otkazalo prvi dejt! Pogodite zbog koje (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

narcis i ogledalo

Samo zbog jedne stvari čak 91 % žena bi otkazalo prvi dejt! Pogodite zbog koje (FOTO) (GIF)

Ni na pamet vam ne bi palo da je baš zbog toga, ali jeste... Između sebe i druge osobe, žena će uvek izabrati sebe
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dobro je poznato da veliki broj žena ne može da zamisli izlazak iz kuće bez šminke, ali nedavno istraživanje pokazuje da je zavisnost o šminkanju veća nego što se mislilo.

7 stvari koje muškarci traže u ženama, a nijedna nema veze sa izgledom (FOTO) (GIF)

Rezultati studije pokazali su da većina žena smatra da je izlazak na svetlost dana bez šminke stresniji od odlaska na intervju za posao, a čak 91 procenat njih je reklo da bi otkazalo prvi dejt ukoliko bi morale doći bez šminke. Ovi podaci pokazuju koliko su žene postale nesigurne u svoj izgled i da smatraju da bez šminke ne izgledaju privlačno.

15 znakova koji vam pokazuju da je odlepio za vama (FOTO) (GIF)

foto: Shutterstock

Iako bi se bi većina muškaraca zaklela da najviše voli prirodni izgled svoje partnerke, žene i dalje ne praktikuju izlaske iz kuće bez bar malo šminke. Razlog tome je jer se osećaju neprivlačno, a kako su okružene kulturom reklama koje prikazuju savršenstva ne žele da pokažu svoje nesavršenstvo.

foto: giphy

Rezultati novijih istraživanja pokazuju da se 44 procenata žena ustručava da izađe iz kuće bez šminke, čak i da mrzi samu pomisao na to da ih okolina vidi nenašminkane. Pojedine žene kažu da se bez šminke osećaju golo, neprivlačno i da imaju manjak samopouzadanja.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.