5 stvari koje možete otkriti o ljudima na prvi pogled! (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

šta misli o tebi?

5 stvari koje možete otkriti o ljudima na prvi pogled! (FOTO) (GIF)

Nauči kako da pročitaš osobu i to još na prvi pogled, biće mnogo lakše ako odmah znate kakve su njene namere prema vama i da li joj se uopšte sviđate
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sigurno ste mislili da je nemoguće otkriti misli neke osobe, dok ne provedete više vremena sa njom i putem razgovora zaključite koje su neke od njihenih karakteristika.

8 znakova da se vaš partner ne oseća voljeno! (FOTO) (GIF)

Nauka se ne bi baš složila sa vama, jer na temelju govora tela, verbalne i neverbalne komunikacije na prvi pogled možete doneti pravilni utisak o nekoj osobi :

10 stvari koje nikada nećete priznati roditeljima (FOTO)

foto: giphy

Ovih 5 stvari koje možete otkriti o ljudima na prvi pogled!

1. Njihove osobine

Osobine se pokazuju na razne načine, a posmatrač te informacije koristi da bi formirao svoje mišljenje. Tako možete proceniti osobine nekog čoveka na osnovu toga koliko je otvoren ili zatvoren u komunikaciji. Stručnjaci kažu da samo gledanjem fotografije nekoga u opuštenoj pozi možemo prepoznati da li je ta osoba emotivno stabilna, prijatna za druženje ili usamljena.

foto: Giphy

2. Potencijal za ulogu vođe

Osobe sa dominantnim nastupom koje se čine kao kompetentni ljudi često se bave politikom ili preuzimaju uloge izvršnih direktora u profitabilnim kompanijama.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.