GOLA ZADNJICA U PRVOM PLANU, PODIGNUTA NOGA, GRUDI ISPALE: Na OVAKVE KADROVE ZEČICE nemoguće je ostati SUZDRŽAN
Viktorija Silvstet, Foto: Printscreen/Instagram

kakva bomba

GOLA ZADNJICA U PRVOM PLANU, PODIGNUTA NOGA, GRUDI ISPALE: Na OVAKVE KADROVE ZEČICE nemoguće je ostati SUZDRŽAN

Viktorija iza sebe ima jedan brak od devet godina. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson

Objavljeno: 15:35h

Viktorija Silvstet uživala je ovih dana na plaži u Majamiju sa prijateljicom, a nakon toga počastila je svoje pratioce na društvenim mrežama kadrovima u bikiniju.

Švedska manekenka i bivša plejboj zečica, Viktorija Silvstet (47) ovih dana je uživala na plaži u Majamiju. Raskoš svojih bujnih oblina istakla je u žutom bikiniju, a tom prilikom dobila mnošto pohvala i komplimentara na račun svog savršenog izgleda.

Ova lepotica pravi je mamac za poglede gde god da se pojavi.

1 / 9 Foto: Profimedia

Viktorija inače često svoje avanture deli sa više od 800.000 pratioca na Instagramu. Silvstet se oprobila i u svetu manekenkstva još davne 1993. godine kada je predstavljala Švedsku na takmičenju Miss sveta. Nedugo zatim primetio ju je Hju Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na šta je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videi.

Viktorija iza sebe ima jedan brak od devet godina. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.