ŽENA KOJA NIKADA NE KORISTI KONTRACEPCIJU: Kada budete čuli koliko je izrodila DECE, ZANEMEĆETE (VIDEO)
Veronica Merritt, majka 11-oro dece, Foto: Printscreen/Tiktok

ne biste verovali

ŽENA KOJA NIKADA NE KORISTI KONTRACEPCIJU: Kada budete čuli koliko je izrodila DECE, ZANEMEĆETE (VIDEO)

Veronica, koja na društvenim mrežamau deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja. Nada se da će imati još šestero dece

Objavljeno:

Veronica Merritt, sada 36-godišnjakinja iz New Yorka, ovog je vikenda u Instagram Reelu podelila uzbudljive vijesti. Koristeći hashtag #12kids, mama je objavila video sa sonograma - uprkos natpisu ispod monitora koji traži od ljudi da ne snimaju ništa.

- Nepravedna pravila moraju se prekršiti. Ili nešto slično - napisala je Veronica ne mogavši zadržati uzbuđenje zbog nove bebe.

Veronica je još bila u školi kad je ostala trudna s najstarijom kćeri Victoriom, koja sad ima 21 godinu.

Od tada je rodila Andrewa (16), Adama (15), Maru (13), Dasha (12), Darlu (10), Marvelousa (8), Martalyu (6), Ameliu (4), Delilahu (3) i Donovana (1).

Dvoje najstarije dece je dobila u braku s prvim mužem s kojim se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martyja (37), a par ima zajedno još sedmoro dece.

Veronica, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.

- Srednju školu sam završila s odličnom ocenom, pokušala sam ići na fakultet, ali sam se oba puta razbolela - imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine - objasnila je.

Mama je rekla da bi na kraju htela imati 17-ero dece.

- Neka su deca bila planirana. Ali ne mogu uzimati hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka - rekla je.

- Ne isključujem mogućnost da ću imati još dece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i po godina - objasnila je.

@thismadmama

color coding my #11kids actually makes them feel special ❤️ #thismadmama

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Nakon što je objavila video sonograma, Veronikinih 32 hiljade pratilaca požurilo je čestitati njoj i njenoj velikoj porodici, piše britanski Sun.

- Čestitam! Ne znam kako uopšte podnosiš 11-ero dece. Ja jedva mogu podneti jedno takvo kakvo je - napisao joj je jedan pratilac.

- O moj Bože!!! Čestitamo! Srećno! - napisao je drugi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.