5 stvari koje muškarci nikad ne rade, a žene njima otežavaju sebi život (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

na lakši način

5 stvari koje muškarci nikad ne rade, a žene njima otežavaju sebi život (FOTO) (GIF)

Prosečna žena je u stanju da zakomplikuje najjednostavniju stvar na svetu, zato je vreme da u nekim stvarima počnete da se ugledate na momke
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čast izuzetcima, ali prosečna žena je u stanju da zakomplikuju najjednostavniju stvar na svetu, zato je vreme da se žene u nekim stvarima ugledaju na muškarce.

Muči vas ljubav? Odlepili ste za nekim ko vas ne primećuje? Ova jabuka rešiće to (FOTO) (GIF)

Sasvim je jasno da muškarci i žene o većini stvari razmišljaju na potpuno drugačiji način. Prosečna žena je u stanju da zakomplikuje najjednostavniju stvar na svetu, zato je vreme da se žene u nekim stvarima ugledaju na muškarce.

5 načina da mu kažeš da ti se sviđa, a da ne ispadneš očajna (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

Devojke, nemojte raditi ove stvari i sve će vam biti lakše:

1. Izbegavate da kažete u čemu je problem

Žene se od detinjstva uče da moraju da budu pristojne i simpatične, a u odrasloj dobi se to često pretvori u izbegavanje iznošenja problema. Svaki muškarac koji je ikad pitao ženu da li je sve u redu i dobio odgovor ‚‚nije mi ništa” zna o čemu pričamo. Muškarci su po ovom pitanju jednostavniji - ako postoji problem, oni će to reći i pokušati da ga kažu.

foto: Profimedia

2. Sebe stavljate na poslednje mesto

Požrtvovnost je divna stvar, ali sve ima granicu. Žene koje sebe stavljaju na poslednje mesto najčešće tokom vremena počnu da zameraju drugima što ih iskorišćavaju, iako u većini slučajeva same insistiraju da budu na poslednjem mestu. Malo ‚‚muške” sebičnosti nikad ne škodi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.