Piju bromazepam ili šta? Da li ste čuli za bromoseksualce?
Foto: Stock

bro!

Piju bromazepam ili šta? Da li ste čuli za bromoseksualce?

Jedan od stereotipa u pop kulturi su žene i njihovi homoseksualni prijatelji, no dva muškarca od kojih je jedan gej nisu dosad bili preterano zastupljeni u Holivudu
Objavljeno:

Iako imaju različite ciljeve – jedni žele da spavaju sa ženama, a drugi s muškarcima – "bromoseksualci" (složenica od reči braća i romansa, brothers + romance) mogu biti vrlo dobri prijatelji koji se sjajno razumeju. Prijateljstvo heteroseksualnih i homoseksualnih muškaraca nije novost u svetu, ali dosad je bilo prilična nepoznanica u pop kulturi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od stereotipa u pop kulturi su žene i njihovi homoseksualni prijatelji, no dva muškarca od kojih je jedan gej nisu dosad bili preterano zastupljeni u Holivudu. Pre samo deset godina takvo prijateljstvo bi bilo neuverljivo široj publici, ali u poslednje vreme je napokon počelo da se pojavljuje u knjigama, na televiziji i u bioskopu.

foto: Stock

Prepoznatljiva odlika bromoseksualnog odnosa je muževnost oba prijatelja, za razliku od dosadašnjeg stereotipa u kojem gej muškarac pomaže svom heteroseksualnom prijatelju u izboru odeće, s frizurom ili pri uređenju interijera. Novi imidž homoseksualnog prijatelja sastoji se od muževnog izgleda kombinovanog sa muževnim radnjama. Sada se sve više prihvata da heteroseksualni muškarci mogu biti sjajni pomagači svojim homoseksualnim prijateljima kad je u pitanju izlazak s ciljem nalaženja i zavođenja mogućih partnera. Mnogi gej muškarci izbegavali su da svetu otkriju svoj seksualni život iz straha da će izgubiti prijatelje. Ali, mnogima je bilo vrlo ugodno otkriće kad su baš najveću potporu dobili od svojih "prijatelja".

(Espreso.co.rs / t.portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.