5 načina kako da rešite problem s sestrom ili bratom (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Bez tuče i svađanja

5 načina kako da rešite problem s sestrom ili bratom (FOTO) (GIF)

Poštuj njihovu privatnost, pa će i oni poštovati i tvoju. Od njih napravi saveznike pa te više neće cinkariti roditeljima
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Porodicu nikako ne možete birati i ona vam je uvek najvažnija u životu. Imati braću i sestre je veliko bogatstvo, ustvari najveće koje možete da imate. Iako vas ponekad dovode do ludila jer vas cinkare roditeljima i dovode vas u nevolju, možete ih pretvoriti u svoje saveznike.

11 razloga zašto je mlađa sestra vaš najveći blagoslov (GIF)

Biće vam nnogo korisniji ako su na vašoj strani, atako je lako da vam postanu dobri saveznici. Samo se prvo sprijateljite sa njima.

11 razloga zašto je mlađi brat vaše najveće blago! (GIF)

1. Nemojte se brzo uvrediti

Braća ili sestre vas zezaju, to je normalno. Ako se često svađate s njima zbog toga što vas zadirkuju, nemojte se ljutiti na svaku njihovu reč, ali ih upozorite i na to da oni ne budu male svađalice i da se ne uvrede na svaku vašu zezanciju.

foto: Thinkstock

2. Poslušajte njihove probleme

Zadobijte njihovo poverenje tako što ćete ih pitati za njihove probleme. Ako ti se povere, ponašajte se kao s tajnom svojih prijatelja: nikom ni reči. Pričajte s njima o svojim problemima i videćete da je poprilično dobro imati brata ili sestru na svojoj strani.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.