OVNOVI BI SE SNAŠLI U VOJSCI, LAVOVI U POLITICI, A BLIZANCI U NOVINARSTVU: Koji je idealan posao za tvoj znak?
Horoskopski znak može da odredi u kojoj oblasti ćete biti najuspešniji, Foto: Profimedia

POSAO IZ SNOVA

OVNOVI BI SE SNAŠLI U VOJSCI, LAVOVI U POLITICI, A BLIZANCI U NOVINARSTVU: Koji je idealan posao za tvoj znak?

Nije loša ideja pitati zvezde za savet

Objavljeno:

Ako razmišljate o promeni posla, možda bi trebalo da istražite gde bi se najbolje snašli. A zašto ne bi konsultovali i zvezde? Kad nam treba pomoć oko odabira božićne dekoracije pa sve do toga koliko ćemo puta izgovoriti sudbonosno da - nije loše videti šta zvezde kažu.

OVAN

Ovnove krase osobine poput kreativnosti, topline i entuzijazma, ali kad je reč o pažnji, ona im nije jača strana. Ne smemo zaboraviti ni da su vođe sa sjajnim idejama koje su uvek korisne, bilo da se radi o grupnom ili samostalnom radu. Ovnovi bi se odlično slašli u vojsci, kao preduzetnici ili brokeri. Postoje i poslovi koje bi trebalo da izbegavaju kao što su kancelarijski poslovi bazirani na detaljima.

BIK

Tvrdoglavi, vredni i lojalni, Bikovi uživaju u rešavanju zadataka počevši od vrha pa naniže. Tako da su poslovi u kojima bi se oni najbolje snašli administrativni asistent, inženjer i programer. Svi poslovi koji uključuju finansijski rizik su im veliko 'Ne' i njih bi trebalo izbegavati u širokom luku.

BLIZANCI

Blizanci su poznati kao dosetljivi, neodlučni, ali i prilagodljivi. Odlično se snalaze u multitaskingu, a mana im je možda to što im brzo sve dosadi tako da im je teško da se koncentrišu na isti projekt duže vreme. Zbog tih karakteristika, najbolje bi se snašli kao novinari, vozači i marketinški stručnjaci. I ovaj znak bi trebalo da se udalji od ozbiljnih kancelarijskih poslova koji se orijentišu na detalje.

RAK

Brižni, izdržljivi, ali i skloni promenama raspoloženja, Rakovi vole da budu podrška i brinu se za druge. Stoga bi bili savršeni učitelji, psiholozi i dizajneri enterijera. Za njih nisu poslovi u kojima u kojima je prisutan stalni nadzor i u kojima njihova kreativnost ne dolazi do izražaja.

LAV

Lavovi ostvaruju uspehe u poslovima koji odražavaju njihovu dinamičnu ličnost i gde se zahteva velika odgovornost. Dominantni, velikodušni, ambiciozni i pouzdani, Lavovi bi se najbolje snašli u odnosima s javnošću, kao političari i preduzetnici. Za njih definitivno nisu poslovi u kojima nisu u centru pažnje.

DEVICA

Pedantne Device su orjentisane na detalje, vredne su, ali i nemirne. Poseban gušt im je štikliranje obavljenih stvari s liste zadataka. Urednici, računovođe, cvećari i grafički dizajneri - to su poslovi u kojima bi se odlično snašli, dok poslovi u kojima moraju tesno da sarađuju sa ljudima koji možda nisu tako izbirljivi i takvi perfekcionisti, nisu baš za njih.

VAGA

Neodlučne, umetnički nastrojene i inteligentne Vage sjajno funkcionišu pod pritiskom, a najbolje rade kad sarađuju s drugima. Savetnici, umetnici, arhitekte i pravnici su idealna zanimanja za Vage, dok konvencionalni poslovi kojima nedostaje kreativnosti i nezavisnost razmišljanja nisu dobar izbor za pripadnike ovog znaka.

ŠKORPIJA

Škorpije najbolje opisuje jaka volja, snalažljivost, dinamičnost i kreativnost pa bi se jako dobro snašli kao psiholozi, u radu u humanitarnim organizacijama, dizajniranju i pravu. Sve što se čini materijalističkim i plitkim im je odbojno.

STRELAC

Osim što su direktni i optimistični, vole da filozofiraju. Vole da uživaju u svojoj slobodi kretanja i samoizražavanju. Idealni poslovi su preduzetnik, policijski službenik, stjuardesa, pilot i poslovi vezani za sport. I oni bi trebalo da izbegavaju kancelarijske poslove.

JARAC

Autoritativne, snalažljive i strpljive osobe rođene u znaku Jarca su takmičarski raspoložene i učiniće sve da svaki projekt na kojem rade bude najbolji. Dobro se snalaze u finansijama, kao lekari i treneri, ali odbijaju finansijski riskantne poslove u kojima nema prostora za napredak.

VODOLIJA

Rođene u ovom vodenom znaku možemo opisati kao uporne, svojeglave, analitične i inventivne. Slažu se s većinom ljudi i prijateljski su raspoloženi. Najbolje bi se snašli kao veterinari, naučnici, inžinjeri ili u poslovima vezanim za razvoj aplikacija. Za njih nisu oni poslovi koji obeshrabruju nezavisno razmišljanje.

RIBE

Opće je poznato da su Ribe suosjećajne, preosjetljive,ali i fleksibilne. Najbolje se osjećaju i rade u situacijama gdje mogu ostvariti svoje maštarije. Umjetnica, dizajnerica, djelatnica u sektoru zabave ili u dobrotvornim organizacijama - to su poslovi koje su im namijenile zvijezde. Trebale bi izbjegavati poslove s napornim rasporedom. BONUS VIDEO: UGLAVNOM MEKEĆU, ALI OVA KOZA PROGOVARA! Izjadala se gazdi za sve što je tišti! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.