GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Najpoznatija voditeljka na svetu pronašla IDEALAN jelovnik i izgubila 20 KG!
Foto: Profimedia

USPELA POSLE MNOGO MUKE!

GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Najpoznatija voditeljka na svetu pronašla IDEALAN jelovnik i izgubila 20 KG!

Ovaj put nije doživela "jojo" efekt i održava telesnu težinu s kojom je zadovoljna

Objavljeno: 11:54h

Opra Vinfri nikada nije krila svoju borbu protiv viška kilograma. Slavna voditeljka isprobala je sve moguće dijete, ali kilogrami bi se uvek vraćali.

Na kraju je priznala da je pokušavala da smrša iz pogrešnih razloga i zato dugoročno nikada nije nailazila na uspeh.

Opra Vinfri
Opra Vinfri foto: AP/Jordan Strauss

- Kako bi kilogrami počeli da se smanjuju, morala sam da osvestim svoju nameru. Gubila sam kilograme kako bih ušla u određeni konfekcijski broj, kako bih prisustvovala nekom događaju ili da bih se svidela drugima. Ali nisam mogla da održavam težinu zbog istih razloga. Kilogrami bi se uvek vratili.

Ovaj put promenila sam svoju nameru. Samo sam želela da budem zdrava. Fizički, emotivno i duhovno. Tada se promenio proces i svrha mog mršavljenja. Bilo mi je lakše jer sam imala jasnije namere - priznaje Opra koja kaže da se sada ničega ne odriče, ne brine o brojkama koje pokazuje vaga i samo vodi računa o porcijama.

Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju od 2015. godine izgubila je 20 kilograma, ali ovaj put nije doživela "jojo" efekt i održava telesnu težinu s kojom je zadovoljna. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik, a u nastavku proverite što to voditeljka jede tokom jednog dana.

DORUČAK: Sendvič s jajetom, avokadom, šunkom i paradajzom u hlebu od celog zrna, čaj

Ovo je doručak koji se gotovo svaki dan nalazi na tanjuru voditeljke. Umesto kafe, Opra u jutarnjim satima poseže za čajem. Najčešće pije indijsku čaj varijantu obogaćenu začinima poput cimeta, kardamoma, klinčića i đumbira s dodatkom mleka.

Opra za doručak skoro uvek jede isti sendvič
Opra za doručak skoro uvek jede isti sendvič foto: Profimedia

RUČAK: Paradajz čorba i salata od kelja ili testenina s gamborima

- Obožavam čorbu, jedem je svaki dan, priznaje Opra. S obzirom na to da ovakav tip čorbe nije sit, voditeljka je dopuni salatom od kelja s dodatkom jabuke, sušenih borovnica, badema, semenki suncokreta, sira i dresinga na bazi senfa.

Opra obožava paradajz čorbu
Opra obožava paradajz čorbu foto: Profimedia

Druga opcija za ručak, pored čorbe, je testenina s gamborima koja se jednostavno sprema. U kuvanu testeninu dodaje se malo maslinovog ulja, soli, bibera, češanj belog luka i 3 kašike rendanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani gambori, a po želji se može dodati paradajz ili rukola.

VEČERA: File bakalara s mahunarkama

Ovu ukusnu večeru zaista je lako napraviti. Ako niste ljubitelj bakalara, zamenite ga drugom ribom, a u obilju raznih mahunarki sigurno ćete naći nešto za sebe. Za večeru volim da jedem ribu i povrće. Često popijem i čašu vina ili neki koktel, kaže Opra.

Omiljena večera joj je riba s povrćem
Omiljena večera joj je riba s povrćem foto: Profimedia

UŽINA: Kokice, čips od kelja, čips od krompira, semenke, šerbet od bobičastog voća

Kada oseti nalet gladi uoči većeg obroka, utoli je malim zalogajima. Priznaje da neće pojesti veliku količinu čipsa od krompira, nego svega desetak komada, ali i to je sasvim dovoljno da zadovolji svoju želju.

BONUS VIDEO: MEDVED OTEO AUTO! Ne znaš ko se više uplašio - čovek ili životinja! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.