11 razloga zašto je mlađi brat vaše najveće blago! (GIF)

KAO MAČKA I MIŠ

11 razloga zašto je mlađi brat vaše najveće blago! (GIF)

On vas prati u stopu, posmatra vas kao superheroja, konačno ste nekome idol i dopušta vam se da se igrate s njim kao s igračkom

Objavljeno: 16:39h
Dragana Vulović

On je osoba koju istovremeno najviše volite i najviše mrzite. Na njega se uvek najbrže naljutite i najbrže se odljutite. Niko ne ume da vas tako dobro zeza kao on, i da vam podvaljuje fore koje već sve znate jer ste ih i sami koristili. 11 razloga zašto je mlađa sestra vaš najveći blagoslov (GIF) Kada se rodio bili ste uplašeni jer se sve oko vas promenilo, a sada ga ne biste menjali ni sa jednim drugim bratom jer je ona najsavršeniji brat na svetu koji postoji. 50 opasnih detinjarija koje bi trebalo da dozvolite vašoj deci! (FOTO)

1. Zbog njega ste postali bolja osoba Morali ste nekome da budete snažan i ispravan uzor, pa ste morali da korigujete sve loše navike, da biste njemu posle manje zvocali, kada se ugleda na vas. Zbog koga biste inače skrivali da pušite ili kome biste stalno dobacivali ‚‚ispravi se" ili ‚‚prestani sa tim". U pojedinim momentima ste se uplašili koliko zapravo ličite na roditelje. 15 znakova da se pretvarate u svoje roditelje! (GIF)

2. On je vaša omiljena igračka i svi vaši prijatelji ga vole Još od prvog dana kada ste ga ugledali koristili ste ga za šta god da vam padne na pamet. Nosali ste ga i razvlačili svuda sa sobom, kako kakvu plišanu igračku, a bio je zabavniji jer niste mogli da mu predvidite ni jednu reakciju. Vaši prijatelji ga vole jer se stalno mota tu negde, pa ga i oni paze kao i vi. 10 čuvenih rečenica kojima sve majke muče decu (FOTO) (GIF) 3. On vam je savršeni izgovor Za sve one polomljene vaze i tanjire ste mogli da okrivite njega, jer on je uvek bio tako mali da bi se neko ljutio na njega, a vi to ionako niste namerno uradili. Čemu zalaziti u detaljisanje kako je, ko, i zašto nešto uradio? Ovo su najčešće greške roditelja prema deci: Misle im dobro, a zapravo im koče inteligenciju! (FOTO) 4. Čini vas zrelijim Pored njega izgledate nekako moćno, a i budi u vama neki zaštitnički poriv. Dok ga niste dobili niste obraćali toliko pažnju na druge oko sebe, sada se osećate kao neki superheroj koji mora da zaštiti slabašne. Imponuje, zar ne?! 8 razloga zašto je srednje dete najbolje dete! A zbog br. 5 su i najveći švaleri! (GIF) 5. Zbog njega ćete se uvek osećati mlađe nego što jeste Iako su vas odavno prošle detinjarije i pubertetske bube, eto vam razloga da ih opet proživljavate i da u njima opet uživate. Upoznaćete i tonu dečurlije sa kojima se on druži pa ćete hvatati njihove nove fore.

6. On vas uvek podržava Neće se baš uvek složiti sa vama pogotovo kada je pitanju izbor vaše devojke (ili momka) ali će se uvek složiti sa svakom odlukom koju donesete. Osim toga, on je verovatno jedina osoba koja će vas pitati za savet, pa ćete se osećati pametnije 7. Uvek će vam pomoći Bilo da je u pitanju težak fizički rad, lenčarenje ili rame za plakanje uvek će biti tu da zavrne rukave, da vam se pridruži ili da vas uteši. Najviše će vam pomoći kad dođe na red prvo ispijanje piva. 8. Nikad se nećete osećati usamljeno Pratiće vas u stopu, nećete imati ni trenutak mira ali na kraju će to početi da vam prija. Ni jedan rođendan više nećete proslaviti sami, čak iako ne pravite žurku. Uostalom ko vas poznaje bolje, i ko vam može pokloniti bolji poklon od njega? 9. Imate nekog ko zapravo misli da ste zabavni Stariji ste i već ste probali većinu onoga što i on želi, zato misli da ste vi beskrajno zabavna osoba. Čak će se i smejati vašim šalama koje uopšte nisu smešne, ali onako iskreno i od srca.

10. Daljina vam nikad neće biti prepreka Ni kilometri ne mogu raskinuti vašu jedinstvenu vezu, može proći mnogo vremena dok se ne vidite, ali ćete se uvek slatko izgrliti i nastaviti tamo gde ste prošli put stali. Uostalom, ko bi drugi seo u kola u to gluvo doba noći kad ga poztovete, i prevalio toliki put, samo da vas vidi?

11. On je uvek tu, ma šta god da se menja - on ostaje isti Možete menjati sve oko sebe, ali njega nećete moći niti ćete to želeti. On je uvek tu i za vas je uvek isti onaj mali bato kojeg morate da čuvate od svega. Čak i dok odrasta nećete primetiti ni jednu promenu na njemu, iako je potpuno prirodno da se to dešava. Dan kada se on rodio za vas je bio zastrašujuć, niste znali kako ćete odjednom podneti toliku promenu. Vremenom ste se toliko navikli na njega da mislite da bi vaš život bio isprazan i dosadan da se on nije rodio. Znate da vas je učinio boljom osobom i da vam donosi zabavne, lepe i skoro nemoguće trenutke. On će uvek biti vaš mali bato, i vi ćete ga uvek voleti zbog toga. (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.