DEVOJKA KOJA IMA DVA POLNA ORGANA, otkrila je najveće PROBLEME s kojima se suočava!
Foto: Profimedia

DOBRE I LOŠE STRANE

DEVOJKA KOJA IMA DVA POLNA ORGANA, otkrila je najveće PROBLEME s kojima se suočava!

Pre tri godine dijagnostifikovana joj je anomalija materice koja pogađa jednu od 3.000 žena

Objavljeno:

Dvadesetjednogodišnja Medi Šuler (21) iz Viskonsina jedna je od retkih žena na svetu koja ima dve vagine.

Pre tri godine dijagnostifikovana joj je anomalija materice koja pogađa jednu od 3.000 žena, a osim dve vagine, ima i dva grlića materice i dve materice.

"Kad sam imala 12 ili 13 godina, dobila sam prvu menstruaciju. Nisam mogla da koristim tampone, stavila bih jedan, ali bih i dalje krvarila. Osećala sam da postoji pregrada. Nekoliko godina kasnije počela sam da dobijam ciste na jajnicima zbog kojih sam neretko završavala u hitnoj. Jednom su me pitali da li znam da imam dve materice. Nisam znala", ispričala je ona.

Budući da nikad pre nije čula za sličan poremećaj, jedna od najvećih briga joj je bila da li će moći da ima decu. Srećom, lekari su joj objasnili da može da zatrudni u obe materice, ali da je verovatnije da će u jednoj dobiti blizance.

Kada je saznala za svoju dijagnozu, bila je u ozbiljnoj vezi, ali ona i njen dečko su odlučili da sačekaju do braka pre nego što imaju seks.

"Moj muž, tadašnji dečko, mislio je da je to prilično zanimljivo. Ionako smo čekali do braka pa nije bilo previše problema kada smo saznali dijagnozu. Puno je istraživao o tome jer mu je bilo bitno da sam zdrava. Pružio mi je puno podrške", kaže Medi.

Otkriva da je seks za nju bio veoma bolno iskustvo.

"Bilo mi je drago što smo čekali jer nije bilo lako. Leva vagina je manja od desne pa smo uvek pokušavali s desnom. Jako me bolelo i osećala sam peckanje jer se penis trljao o pregradu između mojih vagina", ispričala je ona.

Upravo ju je bolan seks podstakao da se podvrgne operaciji kojom su joj uklonili pregradu. Medi danas ima jednu vaginu, ali i dalje ima dve materice i dva grlića.

"Oporavak je bio jako bolan, bilo mi je teško čak i da sedim, ali drago mi je što sam to uradila. Seks je mnogo bolji nego pre. I dalje me boli zbog ožiljaka, ali je mnogo lakše i manje stresno", zaključila je ona.

BONUS VIDEO: NAJSMEJAĆE VAS DO SUZA! Ova mačka je poželela da uđe u kutiju, ali ovome se nikako nije nadala! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.