SMRŠALA 20 KILOGRAMA KAO OD ŠALE: Evo kako izgleda njena ISHRANA, jednostavno je!
Foto: Printscreen Instagram

dijeta

SMRŠALA 20 KILOGRAMA KAO OD ŠALE: Evo kako izgleda njena ISHRANA, jednostavno je!

Popularna blogerka otkrila je kako joj je pošlo za rukom da skine 20 kilograma i kako sada na društvenim mrežama zarađuje 13.000 dolara mesečno

Objavljeno:

Džasmin Hend (24), američka Jutjuberka, u potpunosti je transformisala svoje telo, a kaže da za to ima da zahvali keto dijeti.

Kako objašnjava, jede dosta maslaca, ulja, ribe i morske hrane, kao i bobičastog voća i orašastih plodova a u širokom luku zaobilazi testenine, mleko, mahunarke i pirinač.

Takvom ishranom uspjela je da sa 90 kilograma spadne na oko 70, a sliku svoje transformacije objavila je na Instagramu.

''Ne mogu da verujem da sam ne tako davno imala 20 kilograma više. Keto dijeta je definitivno najpametnija stvar koju sam uradila za sebe ''- napisala je uz sliku, dodavši da želi da njome motiviše ostale.

Kako dalje objašnjava, ona dnevno unosi oko 1.500 kalorija i uz to vežba tri do četiri puta nedeljno. Uz to, jede samo između podneva i osam uveče, i ne dozvoljava sebi previše "krivina".

''Naravno da ima večeri kada bih rado pojela pun tanjir testenine, ali radije bih zadržala ovo telo nego se častila takvom večerom. Jedini trenuci kada teško izlazim na kraj sa dijetom je kada sam napolju - ne mogu da prosto naručim picu kao svi ostali iz mog društva'' - kaže ona. Ipak, kaže da ima i pozitivnih stvari kod ovakvog režima. a to je da ima mnogo više energije i više je ne muči nadutost.

KAKO TAČNO IZGLEDA JEDAN NJEN DAN?

Za doručak će uzeti kafu sa bademovim mlijekom i malo kokosovog ulja.

Većinu kalorija čuva za večeru, pa se tada počasti velikom porcijom mesa, sira, avokada, uz pirinač od karfiola i pileće batake.

Što se grickalica tiče, najčešće bira celer uz bademov puter, ili salame i sir.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.