Oni nikako ne idu zajedno: Horoskopski znakovi koji nisu kompatibilni za brak
Foto: Printscreen/Infpult

da li ste vi i vaš partner među njima

Oni nikako ne idu zajedno: Horoskopski znakovi koji nisu kompatibilni za brak

Ljubav nije dovoljna da bi jedna veza funkcionisala.

Objavljeno:

Ljudi mogu, a i ne moraju verovati u astrologiju, ali ona govori o tome koji su znakovi dobra ili loša kombinacija. Saznajte koji znakovi ne bi trebalo da uđu u vezu ni po koju cenu! Ovan i Bik Ovan je tvrdgolav i odlučan. Ukoliko dođe do sukoba između Ovna i Bika, to će biti haos. Bikovi su previše ponosni i smatraju da su uvek pravu. Biće varnica sa svih strana, i to ne onih dobrih. Ovo će biti razorno iskustvo koje će Ovna naterati da se polako povuče.

foto: Printscreen/Infpult
foto: Printscreen/Infpult

Devica i Vaga - Vage i Device će biti svesne sebe i previše ozbiljne u životu, a istovremeno će Devica Vagu smatrati previše bezbrižnom i detinjastom. Vage će imati nekoliko bliskih prijatelja dok će Device biti okružene grupom ljudi. Ova kombinacija će se možda slagati u početku, ali na duge staze će iritirati jedno drugo. Rak i Vodoloija - Vodolija voli da troši novac kako bi nagradila sebe. Oni se ne plaše promena u životu, a Rak koji nije na to navikao može biti jako uznemiren.

foto: Printscreen/Infpult
foto: Printscreen/Infpult

Vodolija je slobodnog duha, dok je Rak nezavisan, tako da bi Vodolija uglavnom priređivala skupa iznenađenja, dok Rak želi da bude kod kuće i da je bezbedan.Vodolija će stalno ispravljati Raka, a to će ga nervirati.

Vaga i Ribe - Kombinaciji ova dva donošenje odluka nikako neće ići od ruke, zapravo trajaće čitavu večnost. Ovo može biti previše stresno. Zbog ovoga će oba znaka postati pasivno agresivna i doći će do problema sa komunikacijom. Previše su slični da bi funkcionisali, onda kada bi trebalo da obrate pažnju jedno na drugo, oni će odbijati jedno drugo. Strelac i Jarac - Kada se radi o spavaćoj sobi, ova dva znaka neće moći da se opuste. Strelci će osećati da Jarčevi ne žele da se zabavljaju, kao i da su Jarčevi daleko ozbiljniji od njih. Ovo će iritirati Strelca, jer on želi partnera, a ne mamu. Škorpija i Ovan - Oba znaka su veoma nezavisna, daće dovoljno prostora jedno drugom, ali pošto su oba znaka sklona flertovanju, Škorpija bi eventualno postala ljubomorna i započela svađe. Ovaj par bi imao problema sa komunikacijom i poverenjem, što bi uništilo suštinu svake veze. Devica i Ribe - Ribama je često glava u oblacima, a Device su prizemne i praktične. Ovakav par bi teško došao do kompromisa, jer je Devica tvrdoglava. Device su takođe organizovane i uredne, dok je to za Ribe nebitno. Vaga i Jarac - Vage su uvek zabrinute za druge, dok su Jarčevi sami sebi na prvom mestu. Zbog toga su nevine Vage često izmanipulisane od strane Jarčeva. Vaga će uvek davati sve od sebe, i koliko god emotivno otvorene bile, nikada neće moći da dopru do distanciranih Jarčeva. Bik i Lav - Lavovi su ekstrovertni, dok Bikovi obožavaju da uživaju u svom domu kraj nekoliko bliskih prijatelja. Za ovaj par bi bilo teško da dođe do kompromisa. Isto tako, oba znaka su veoma ponosna, zbog čega im neće biti lako i da se izvine jedno drugom. Blizanci i Škorpija - Škorpije su iskrene kada se radi i njihovim emocijama, ali će oni saznati da Blizanci uopšte nisu za emotivne i dubokoumne razgovore. Pošto su Škorpije posesivne, Blizanci neće želeti da razgovaraju o ljubomori.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Majka joj je jedna od NAJLEPŠIH žena na svetu, ali NJENA LEPOTA će vas očarati!

(Espreso.co.rs/Infpult.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.