KO IMA TAMNU STRANU, A KO (SAMO) DELUJE NAIVNO: Ovo su najseksi osobine tvog horoskopskog znaka!
Svaki horoskopski znak ima osobine zbog kojih je naročito zavodljiv, Foto: Profimedia

NEODOLJIVI

KO IMA TAMNU STRANU, A KO (SAMO) DELUJE NAIVNO: Ovo su najseksi osobine tvog horoskopskog znaka!

Ovo su vaše prednosti

Objavljeno:

Zvezde nam mogu pomoći da dobro procenimo s kojim smo tipom osoba kompatibilne, a s kojima ne. Naravno, ovde jedna stvar igra jako značajnu ulogu, a to su karakteristike koje nas čine atraktivnima kao osobe. Naš horoskopski znak može puno toga da nam otkrije, na primer adute kojima privlačimo druge.

Ovan

Ekstremno si strastvena, a to te čini posebno zanimljivom drugim osobama. Ovnovi vrlo brzo privuku ljude u svoju „mrežu“ pa ih obmotaju zaigranim šarmom i duhom.

Ovnovi su strastveni
Ovnovi su strastveni foto: Profimedia

Bik

Bikovi su rođene vođe, teže ka savršenstvu pa su zadovoljni jedino s najboljim. A pošto je uspeh seksi, ovaj znak se visoko kotira na listi privlačnosti. Bikovi znaju da cene užitak i luksuz i rado razmaze partnera od glave do pete.

Blizanci

Rođeni u znaku blizanaca privlače ljude slatkorečivošću. Blizanci su inteligentni, ali ponekad izvrću istinu. Ta promenjivost deluje naročito seksi.

Rak

Kad rak voli, voli celim svojim bićem. Ljudi se uz njih osećaju sigurno. Puni su razumevanja za druge. Ali, nije ih dobro razočarati, jer rakovi brzo nekome otvore srce, a još brže su u stanju da ga zatvore.

Lav

Lavovi su šarmeri i osvajaju tuđa srca u tren oka. Kad su u centru pažnje totalno procvetaju, ali su i bezgranično lojalni onome koga vole. Njihova darežljivost ponekad se čini bezgraničnom, ali – Lavovi često postanu egoisti jer stalno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Lavovi su šarmeri i osvajaju tuđa srca u tren oka
Lavovi su šarmeri i osvajaju tuđa srca u tren oka foto: Pixabay.com

Devica

Device sijaju inteligencijom, ali i vernošću. Često su staromodne i vole kad partner preuzme kontrolu. To se jako sviđa dominantnim muškarcima, jer se uz Device osjećaju „muški“.

Vaga

Vage su pune razumevanja. Uvek znaju kako se oseća njihov partner i šta mu je potrebno. Potom na romantičan način učine sve što je potrebno da se opet oseća dobro i srećno.

Vage su pune razumevanja
Vage su pune razumevanja foto: profimedia

Škorpija

Škorpije imaju tamnu, tajanstvenu stranu – koja ih čini fascinantnim ljudima. Sa Škorpijama se mogu doživeti usponi i padovi. Oni vole ekstreme i stoga su majstori zavođenja.

Strelac

Strelčevi vole slobodu. Njihov otvoreni pristup privlači mnoge obožavatelje. Iskrenost i vernost su mu najvažniji – ko to iskoristi, može da računa na posledice – Strelčevi nisu dobri kad treba oprostiti…

Srelčevi vole slobodu
Srelčevi vole slobodu foto: Profimedia

Jarac

Ko je rođen u znaku jarca uglavnom isijava prirodnu eleganciju. Premda zbog toga jarčevi ponekad izgledaju hladno i nedostižno, njihova ličnost i samouverenost jako su seksi. Vodolije

Vodolije su posebne i nekako „svoje“. Međutim njihov šarm kojim zrače to ekspresno neutrališe.

Ribe

Ribe su sjajne ljubavnice i svojom spontanošću i otvorenošću deluju jako privlačno. Na njih jako deluju vlastite emocije pa često deluju naivno. Njihovu naivnost nikako ne treba zamieniti s nevinošću… BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.